Öneri 2K Yüksek Hz Oled Monitör Önerisi

Hayırlı olsun. Bu gün gigabyte model tebilonda stoklara girmişti. Aslında firmaları arayıp (bazı arkadaslar böyle yapmıs) stok açıldığında alsaydınız keşke.

Hayırlı olsun. Bu gün gigabyte model tebilonda stoklara girmişti. Aslında firmaları arayıp (bazı arkadaslar böyle yapmıs) stok açıldığında alsaydınız keşke.
Hocam valla 3 saat bekledim kimse bir şey yazmadi forumda bilgi alamadım yardım alamadım 3 saat stok yokladim baktim yok bende gittim dell aldim ama uzulmem sanirim demi?

Hocam oled alma yav yanma muhabbeti felan oluyor İps al tm oled çok daha güzel ama yanma muhabbeti oluyor diye duydum

1 senedir OLED kullanıyorum yanma problemi yaşamadım. Ne tecrübe edindin bizimle de paylaşırsan biz de öğrenelim.
Direkt arkadaşımın monitörü yandı, yanındaydım, Ekranı komple turuncu gibi bir şey oldu, Yarın bir gün monitörün yanınca yorumumu hatırlarsın. Yeni monitördü birazdan modelini bulursam atarım sana

Samsung un G6 modeliydi galiba 1 yıl oluyor hemen hemen

Direkt arkadaşımın monitörü yandı, yanındaydım, Ekranı komple turuncu gibi bir şey oldu, Yarın bir gün monitörün yanınca yorumumu hatırlarsın. Yeni monitördü birazdan modelini bulursam atarım sana
Daha önce AMOLED ekranlı Samsung telefon kullandıysan eğer OLED yanığı da benzer şekilde oluşur, senin bahsettiğin şekilde çıra gibi yanmaz 😂

Daha önce AMOLED ekranlı Samsung telefon kullandıysan eğer OLED yanığı da benzer şekilde oluşur, senin bahsettiğin şekilde çıra gibi yanmaz 😂
Ekran çıra gibi değil zaten turuncu siyah karışık bir renkti. Keşke ips gibi uzun ömürlü olsalar direkt alırdım, Görüntüleri aşırı güzel oluyor yav

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,136
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri