9070 XT Ekran Kartı Önerileri

Gigabyte almada ne alıyorsan al bir Gigabyte kullanıcıs olarak diyorum felaket ısınıyor kart 0 olmasına rağmen gigabyte dan uzak dur

Gigabyte almada ne alıyorsan al bir Gigabyte kullanıcıs olarak diyorum felaket ısınıyor kart 0 olmasına rağmen gigabyte dan uzak dur
Aklımda gigabytenin giriş modeli mevcuttu, teşekkürler yorumun için şimdiden vazgeçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun olmaz dersen ikinci el bak hocam.
kredi kartına vade farksız almayı düşünüyorum hocam ya ikinci el mümkün olmaz

Biraz da psunuz karar veriyor modele :D 3 girişli olan var tek girişli olan var.
Aslında şöyle, ekran kartını aldığımda elimdeki kasayı da satıcam sıfırdan ekran kartsız bir kasa toplayacağım 7800x3d'li şekilde. O yüzden psu sorunu yaşamam diye düşünüyorum.

Vatan bilgisayarda birkaç gündür gece indirimi oluyor o indirimler sırasında gördüğünüz en ucuz modeli tavsiye ederim. Genelde Sapphire oluyor.
vade farksız 3 taksit yapıyorlar maksimum, bana 6 lazım hocam totalde

Alabileceğiniz en iyi iki model ASROCK Taichi ile beraber SAPPHIRE Nitro+. Bu iki ürününde soğutma performansı son seviye. Diğer tüm modeller üç aşağı beş yukarı birbirinin aynısı. Ama tabii bu işler bütçe meselesi. Benimde gönlümden geçen Sapphire Nitro+ modeldi ama arada 5.000 liraya yakın fark vardı.

Bir de belirtmeden geçmeyeyim. Şu an XFX 9070 XT Swift kullanıyorum. 2 adet 8 pin giç girişi olmasına rağmen anlık yüklenmelerde kart 367W güç çekiyordu geçen gün. Normalde 304W AMD'nin sitesinde yazan. Benim kart OC model DEĞİL ama buna rağmen AMD kartlar böyle haberiniz olsun. Güç kaynağınızı sağlam seçin. Kaliteli, adı-sanı belli bir PSU kullanın.

Fakat naçizane tavsiyem, bütçe sorunu var ise eğer AMD kart alacaksanız işi sadece AMD kart üretmek olan bir firmadan alın. Yani Sapphire, XFX, ASROCK ya da PowerColor gibi.

Sapphire Nitro+ modelini almayı düşünüyorum ama coil whine görülme oranı buranı modelde yüksek sanırım. Bilgisi olan var mı bu konu hakkında? Ona göre sipariş oluşturacağım, şimdiden teşekkür ederim.

Valla biraz şans işi. Sıfır kapalı kutu üründe coil whine çıkar mı çıkmaz mı bilemezsin bunu. Bende de var ama yani çok çok az. Eski RTX 4070'im düdük gibi ötüyordu bildiğin. Şimdi buna şükrediyorum. Arkadaşımın bir ASUS Rog Strix RTX 4090'ı çaydanlık gibi ses çıkarıyordu resmen. 2 kere değişim oldu sonra saldı o da. Çünkü firmalar böyle şeyleri sorun olarak görmüyor.

Alabileceğiniz en iyi iki model ASROCK Taichi ile beraber SAPPHIRE Nitro+. Bu iki ürününde soğutma performansı son seviye. Diğer tüm modeller üç aşağı beş yukarı birbirinin aynısı. Ama tabii bu işler bütçe meselesi. Benimde gönlümden geçen Sapphire Nitro+ modeldi ama arada 5.000 liraya yakın fark vardı.

Bir de belirtmeden geçmeyeyim. Şu an XFX 9070 XT Swift kullanıyorum. 2 adet 8 pin giç girişi olmasına rağmen anlık yüklenmelerde kart 367W güç çekiyordu geçen gün. Normalde 304W AMD'nin sitesinde yazan. Benim kart OC model DEĞİL ama buna rağmen AMD kartlar böyle haberiniz olsun. Güç kaynağınızı sağlam seçin. Kaliteli, adı-sanı belli bir PSU kullanın.

Fakat naçizane tavsiyem, bütçe sorunu var ise eğer AMD kart alacaksanız işi sadece AMD kart üretmek olan bir firmadan alın. Yani Sapphire, XFX, ASROCK ya da PowerColor gibi.
Sanırım SAPPHIRE Nitro+ modeline yöneleyeceğim çünkü taichi'yi bulamıyorum ve kartla alacağım için ikinci el alamam gibi duruyor şu anda. 11.11 indirimlerinde güzel denk gelirse direkt yapıştıracağım bakalım

Sanırım SAPPHIRE Nitro+ modeline yöneleyeceğim çünkü taichi'yi bulamıyorum ve kartla alacağım için ikinci el alamam gibi duruyor şu anda. 11.11 indirimlerinde güzel denk gelirse direkt yapıştıracağım bakalım
Vatan her gece %15 net indirim yapıyor, keşke alaydın dün ama belki bu gece de yapar.

Vatan her gece %15 net indirim yapıyor, keşke alaydın dün ama belki bu gece de yapar.
Hocam konu başından beri çoğu cevabımda belirtiyorum, vade farksız 3'den fazla yapmıyorlar. Bana 6 lazım ödeme bütçem buna uygun

17 ay garantili asrock 9070 xt taichi buldum 35 civarı istiyor karta 6 taksitle. Sizce alınır mı yoksa kasım indirimlerini beklemeli miyim?

Geri