Plastation vs xbox mantıklı

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
arkadaşlar ufc 5 gibi oyunlar oynamak istiyorum ama pc de olmadığı için playstation veya xbox düşünüyorum.
Hangisi daha mantıklıdır farkları nelerdir?

Bilgisayarın varsa Xbox neden alasın?

Şuan büyük indirim mevcut ufc 5 ps tarafında
kolay al sat yapabilirsin ps5 her zaman iyidir.

Digital alacaksanız xbox da tercih edilebilir sonuçta oyun fiyatları malum ancak ps tarafında özel oyunlar var onlar ilginizi çekiyorsa net ps5 yoksa net xbox.
Ancak series x fahiş fiyatta şu anda 31k sıfırı. Onun yerine 2.elde 20k civarına sıfır ayarında bir sürü konsol satılıyor onlara bakabilirsiniz hem cebinize de uygun olur eğer xbox alacaksanız.

Digital alacaksanız xbox da tercih edilebilir sonuçta oyun fiyatları malum ancak ps tarafında özel oyunlar var onlar ilginizi çekiyorsa net ps5 yoksa net xbox.
Ancak series x fahiş fiyatta şu anda 31k sıfırı. Onun yerine 2.elde 20k civarına sıfır ayarında bir sürü konsol satılıyor onlara bakabilirsiniz hem cebinize de uygun olur eğer xbox alacaksanız.

Series X'in fahiş fiyatta olmasının sebebi, Microsoft'un Avrupa'dan çekilmesi. Abonelik ve aksesuar desteği verecek ama konsol kısmı sadece ABD'de kalacak.

arkadaşlar ufc 5 gibi oyunlar oynamak istiyorum ama pc de olmadığı için playstation veya xbox düşünüyorum.
Hangisi daha mantıklıdır farkları nelerdir?
sadece ufc için xbox daha mantklı xbox gamepass ında ea play var ufc lerin hepsi ea play de var ps5 alsan abonelik + ea play alman gerekiyor

2.elden xbox series s alıp aylık 800 tl den gamepass almak daha avantajlı sıkılınca satarsın

2
sadece ufc için xbox daha mantklı xbox gamepass ında ea play var ufc lerin hepsi ea play de var ps5 alsan abonelik + ea play alman gerekiyor

2.elden xbox series s alıp aylık 800 tl den gamepass almak daha avantajlı sıkılınca satarsın
2. ele bulaşmam hocam maddi sorunum yok ps5 midir öneriniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet. Disk alma, satma, takas imkanınız varsa diskli sürüm alırsınız. Aksi durumda dijital.
dijital alacağım

2

2. ele bulaşmam hocam maddi sorunum yok ps5 midir öneriniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dijital alacağım
sıfır ise ps5 pro al geç bütçe sorunu yoksa hme gta6 içinde avantaj olur

Xbox android ps ios gibi düşün. İkinci el de satma derdin olmaz ps alırsan. Bunu xbox sahibi olarak söylüyorum. 2027 temmuza kadar gamepass sonrasını düşünmüyorum artık yenilemem satabilirsem ps'e geçerim bende.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,742
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri