konuya girmeden once bende oyle dusundum baslik degistirilse fena olmazDestek deyince üç beş biz atacağız zannettim böyle başlık mı olur![]()
Makara yapıyoruz be kardeşim.Değiştirdim değiştim yanlış anlaşılailir teşekkğr ederim uyarı için
max stardew valley mi oynar hocam, kullanim amaci ney kisacaBaylar kız arkadaşım laptop alıcak 35-38 K bandında bakıyorum çok fazla pc var. Destek rica ediyorum düzgün bir şey aldırıyım kafamın etini yemesin.
Kendisi yazılım mühendisliği okuyor 1-2 sene hem oyun oyun oynayıp hemde iş yapabileceği bir laptop lazım fiyat bandına baktım 3050 var çoğu pc de emin olamadım öneri pc varsa değerlendirmek isterim.max stardew valley mi oynar hocam, kullanim amaci ney kisaca
350 beygir mi var hocamKendisi yazılım mühendisliği okuyor 1-2 sene hem oyun oyun oynayıp hemde iş yapabileceği bir laptop lazım fiyat bandına baktım 350 var çoğu pc de emin olamadım öneri pc varsa değerlendirmek isterim.
Cihazda oyun vs. oynanmayacaksa m2li mac alsın geçsin işini görür.Baylar kız arkadaşım laptop alıcak 35-38 K bandında bakıyorum çok fazla pc var. Destek rica ediyorum düzgün bir şey aldırıyım kafamın etini yemesin.