Yardım 1000-1500 TL Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık

Usta QCY H3 Pro'yu daha detaylı araştırdım da insanlar boştayken pıt pıt ses gelmesinden şikayetçi, EQ ayarı denen bir şey varmış ondan da biraz şikayetçi ve dışarıya ses vermesi falan bu durumlar hakkında bilginiz var mı biraz şüpheye düştüm
Kendinize alıyorsanız almanızı tavsiye ederim zaten satıcı Hepsiburada olunca beğenmezseniz veya bi sorun olursa kolaylıkla yardımcı olurlar.Dediğiniz sorunlara gelince biraz şans işi olabiliyor.

Kendinize alıyorsanız almanızı tavsiye ederim zaten satıcı Hepsiburada olunca beğenmezseniz veya bi sorun olursa kolaylıkla yardımcı olurlar.Dediğiniz sorunlara gelince biraz şans işi olabiliyor.
Amazondan satın aldım hocam bugün gelecek bakalım umarım hiçbir sorun olmaz

Bende 1 hafta önce h3 pro modelini aldım.2 hafta önce h3 almıştım ama sesini beğenmedim kablolu ile kablosuz ses farkı çok çok fazlaydı.Bu kulaklıkta ldac,hres audio(hem wireless hem kablolu) gibi özelliklerinin olması çok güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soeularınız olursa cevaplayabilirim aktif kullandığım kulaklık

Bende 1 hafta önce h3 pro modelini aldım.2 hafta önce h3 almıştım ama sesini beğenmedim kablolu ile kablosuz ses farkı çok çok fazlaydı.Bu kulaklıkta ldac,hres audio(hem wireless hem kablolu) gibi özelliklerinin olması çok güzel

Soeularınız olursa cevaplayabilirim aktif kullandığım kulaklık
Ustam direkt genel bir performans değerlendirmesi yapar mısınız rica etsem? Ek olarak kulaklığı teslim aldığımda da ben de fikir paylaşırım

Ustam direkt genel bir performans değerlendirmesi yapar mısınız rica etsem? Ek olarak kulaklığı teslim aldığımda da ben de fikir paylaşırım
Genel olarak sesi güzel 40mm lik sürücüler kullanıyor onun avantajı belli oluyor.Ama anc özelliği kulakta baskı yapıyor.Şeffaflık ve anc de bazen kısık bir ses geliyor bazen de gelmiyor.

Fiyatına göre güzel olduğu için iade etmek istemedim

Genel olarak sesi güzel 40mm lik sürücüler kullanıyor onun avantajı belli oluyor.Ama anc özelliği kulakta baskı yapıyor.Şeffaflık ve anc de bazen kısık bir ses geliyor bazen de gelmiyor.

Fiyatına göre güzel olduğu için iade etmek istemedim
anc kulakta nasıl bir baskı yapıyor hocam? boğucu bir ses mi vızlama mı ne gibi bir durum bu

Uygulamasını indirmeyi unutma hocam qcy diye uygulaması var.
Usta ses sanki biraz uzak hoparlörden geliyormuş gibi de ayar falan yapılır mı buna? bir yerde okudum da yukarıda da demiştim EQ ayarı yapınca falan daha kötü oluyormuş ses diye

Son düzenleme:
Usta ses sanki biraz uzak hoparlörden geliyormuş gibi de ayar falan yapılır mı buna? bir yerde okudum da yukarıda da demiştim EQ ayarı yapınca falan daha kötü oluyormuş ses diye
Hiç bilmiyorum hocam.Uygulamayı sadece şeffaflık modu için kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,074
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri