Yardım Bu 5 Telefondan Hangisini Almak Mantıklı

Arttir s24fe al ben 256 24bin e aldim
1761651216274.webp

S24FE 8 KFark Çok Fazla Onu Asla Alamam Şimdi İnceleme İzledim Honor 400 İle A56 Arasında Kaldım Honor 400 Daha İyi Gibi Geliyor 80 Watt Şarj + İçinden 100 Watt Adaptör Çıkıyor + 14 Yapay Zeka Özelliği + 200 Mp Kamera Felan Derken A56 Tek İyi Yanı 6 Yıl Güncelleme Gibi Geliyor Ve Honor 400 Daha Ucuz

Kısaca Şöyle Diyorum : A56 Honordan Daha Düşük Bir Fiyata İnerse Yada Gerçekten Güzel İndirime Girerse A56 Honor İndirime Girerse Honor 400 Sence Doğru Bir Düşünce Mi ?
Şuan A56 ve s24fe ile 6k falan fark var sanırım indirimde 3k ya falan düşerse fark alınabilir bence.
Honor 400 evet o açılardan daha iyi. Güzel telefon zaten ama baya düşük fiyatlardan 20lere çıktığını görünce ister istemez biraz mesafeli oluyorum. 14 yapa zeka sanırım yıl sonuna kadar sonra paralı mıydı sanki öyle bir detay vardı birinde de hatırlamıyorum tam. Kutu içeriği olarak samsungdan çok daha iyi zaten. Samsungda Bi kablo çıkıyor. Dediğiniz senaryoda 400 çok daha iyi olur.

Şuan A56 ve s24fe ile 6k falan fark var sanırım indirimde 3k ya falan düşerse fark alınabilir bence.
Honor 400 evet o açılardan daha iyi. Güzel telefon zaten ama baya düşük fiyatlardan 20lere çıktığını görünce ister istemez biraz mesafeli oluyorum. 14 yapa zeka sanırım yıl sonuna kadar sonra paralı mıydı sanki öyle bir detay vardı birinde de hatırlamıyorum tam. Kutu içeriği olarak samsungdan çok daha iyi zaten. Samsungda Bi kablo çıkıyor. Dediğiniz senaryoda 400 çok daha iyi olur.
1 Tane Yapay Zeka Paralı Oluyor O Da Fotoraftan Video Yapma Gereksiz S24FE Anca 22 K Düşerse Belki Alırım Hatta O Bile Kurtarmaz Max 20 K Bakacaz

1 Tane Yapay Zeka Paralı Oluyor O Da Fotoraftan Video Yapma Gereksiz S24FE Anca 22 K Düşerse Belki Alırım Hatta O Bile Kurtarmaz Max 20 K Bakacaz
O zaman baya iyi. Yakın fiyat olursa honor 400 alınır. S24fe ekstra düşer denk gelirse diye aklınızda seçenek olsun. Dediğim gibi honor 400 de çok iyi telefon. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

O zaman baya iyi. Yakın fiyat olursa honor 400 alınır. S24fe ekstra düşer denk gelirse diye aklınızda seçenek olsun. Dediğim gibi honor 400 de çok iyi telefon. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Ya Honor 400'dende Korkum 3 Yıl Güncelleme Olması Adamlar Avrupa Birliğindeki Ülkelere 6 Yıl Veriyormuş Bize 3 Yıl Saçmalık

Ya Honor 400'dende Korkum 3 Yıl Güncelleme Olması Adamlar Avrupa Birliğindeki Ülkelere 6 Yıl Veriyormuş Bize 3 Yıl Saçmalık
Evet kötü yanı o maalesef. Ama olsun güncelleme bitinice telefon haşat olmuyor. Ha eğer samsungun one iu 6 dan 7 ye falan geçişi gibi bir güncelleme gelirde alamazsam çok üzülürdüm. Ama xiaomi tarafında öyle çok bir şey fark etmiyor. Ben en son 2022 de mi ne aldım güncellemeyi hala daha kullanıyorum. 4 sene falan sonra telefon değiştirecekseniz sıkıntı olmaz zaten.

Evet kötü yanı o maalesef. Ama olsun güncelleme bitinice telefon haşat olmuyor. Ha eğer samsungun one iu 6 dan 7 ye falan geçişi gibi bir güncelleme gelirde alamazsam çok üzülürdüm. Ama xiaomi tarafında öyle çok bir şey fark etmiyor. Ben en son 2022 de mi ne aldım güncellemeyi hala daha kullanıyorum. 4 sene falan sonra telefon değişirseniz sıkıntı olmaz zaten.
Kanka Konuştum Şimdi 2 Yıl Android 3 Yıl Güvenlikmiş WEGFUIOAWSREGPHIAOWSRIUGFHUOIRSWA Zaten 1 Sene Bitti 1 Sene Sonra Güncelleme Desteği Bitiyor Ben Samsung Alırım Aga (Ya Açıkcası Bana Güncelleme Desteği Veriyoruz Demek Biz Ürünümüzün Arkasındayım Güveniyorum Biz Öyle Bir Cihaz Yaptık Ki 2031 Yılına Kadar Sorunsuz Kullanırsın Demek Gibi Geliyor Bana 2 Yıl Destek Veren Sanki Benim Cihaz Leş 2 Sene Anca Götürür Demek Gibi Geliyor)

plastik kasalı telefonlar dandik geliyor bana 3 yıl realme 8 kullandım 2 hafta önce kırıldı. honor 400ü 14 küsüre alıp iade ettim sırf o yüzden, alimünyum kasa olucak en azından kaldırıma düşünce bile sadece gövde hasar alıyor, plastik olunca dışı sağlam ama iç bileşenler mefta direkt

Kanka Konuştum Şimdi 2 Yıl Android 3 Yıl Güvenlikmiş WEGFUIOAWSREGPHIAOWSRIUGFHUOIRSWA Zaten 1 Sene Bitti 1 Sene Sonra Güncelleme Desteği Bitiyor Ben Samsung Alırım Aga (Ya Açıkcası Bana Güncelleme Desteği Veriyoruz Demek Biz Ürünümüzün Arkasındayım Güveniyorum Biz Öyle Bir Cihaz Yaptık Ki 2031 Yılına Kadar Sorunsuz Kullanırsın Demek Gibi Geliyor Bana 2 Yıl Destek Veren Sanki Benim Cihaz Leş 2 Sene Anca Götürür Demek Gibi Geliyor)
Aynen öyle hocam. Banada hep öyle gelir. Dediğiniz gibi samsung çok iyi yapıyor o işi. Dediğiniz gibi zaten bitmiş güncelleme. :) Adam a16 ya bile 6 sene güncelleme veriyor. Kaldı ki onu iu 8 ile iosa baya yaklaştı. Hatta geçiyor diyebilirim. Hele ki o goodlock var ya off. Samsung son zamanlarda teknikten çok uzun ömürlü kaliteli güvenilir ve konforlu cihazlara yoğunlaşıyor gibi geliyor. Gerek güncelleme desteğini çok fazla arttırması gerek yazılımını arşa çıkartması. İmkanım olsa direkt kendi telefonuma kurcam o derece güzel bir yazılımı ve arayüzü var. Türkiyedeki en iyi yazılıma sahip android bence. Birde istediğin şekilde her şeyi özelleştirebilmek çok güzel geliyor. Onun üstüne birde Knox güvenliği var. Bunu yazılımla aşamıyorsun çünkü donanımsal geliyor bu. Mesela şifreyi girmeden telefonu kapatamıyorsun bile. Ya da interneti açıp kapatamıyorsun. Basit bir şey ama bence ne kadar iyi bir yazılım ve önem verdiğini gösteriyor. Yani üstüne düştüklerini hissettiriyor samsung.

Kamera çok onemli değil yılda 5-6 foto çekiyorum zaten diyorsan poco f7 çok güçlü bir seçenek, güncelleme dediğin olay bir custom roma bakıyor xiaomi cihazlarda çok yaygın ve kolay.

Kamera çok onemli değil yılda 5-6 foto çekiyorum zaten diyorsan poco f7 çok güçlü bir seçenek, güncelleme dediğin olay bir custom roma bakıyor xiaomi cihazlarda çok yaygın ve kolay.
Bilmeyen birisi telefonu brick edebilir. Öyle herkesin yapabilceği uğraşabilceği bir şey değil. Custom romlar öyle güvenli olmuyor genel manada. Ayrıca samsung un one iu 8 i ile rekabet edebilecek bir rom yok.

Aynen öyle hocam. Banada hep öyle gelir. Dediğiniz gibi samsung çok iyi yapıyor o işi. Dediğiniz gibi zaten bitmiş güncelleme. :) Adam a16 ya bile 6 sene güncelleme veriyor. Kaldı ki onu iu 8 ile iosa baya yaklaştı. Hatta geçiyor diyebilirim. Hele ki o goodlock var ya off. Samsung son zamanlarda teknikten çok uzun ömürlü kaliteli güvenilir ve konforlu cihazlara yoğunlaşıyor gibi geliyor. Gerek güncelleme desteğini çok fazla arttırması gerek yazılımını arşa çıkartması. İmkanım olsa direkt kendi telefonuma kurcam o derece güzel bir yazılımı ve arayüzü var. Türkiyedeki en iyi yazılıma sahip android bence. Birde istediğin şekilde her şeyi özelleştirebilmek çok güzel geliyor. Onun üstüne birde Knox güvenliği var. Bunu yazılımla aşamıyorsun çünkü donanımsal geliyor bu. Mesela şifreyi girmeden telefonu kapatamıyorsun bile. Ya da interneti açıp kapatamıyorsun. Basit bir şey ama bence ne kadar iyi bir yazılım ve önem verdiğini gösteriyor. Yani üstüne düştüklerini hissettiriyor samsung.
Haklısın Annemde Samsung Galaxy A3 2016 Vardı Cihaz Cidden İyiydi Şuan Kullandığı Redmi 9A Telefon Var Abartmıyorum 2016 Model Telefon Şuan O Redmiden Daha Hızlı

Selamlar Beyler Bu 5 Tane Telefondan Hangisini Almak Mantıklı ? Benim Gönlüm A56'da 6 Yıl Güncelleme Garantisi Verdiğinden Ama Poco X7 PRO'da Güçlü Cihaz Ve 12 GB - 512 GB Yani Bu Fiyata Ama 3 Yıl Sonra Çöp Olacak Honor 400'de Güzel İndirim Olursa Bakacağım

Not : Kasım İndirimlerinde Hepsinde En Az 2 K İndirim Olursa Alacağım Ona Göre Değerlendirin

@ölücüadam42 - @Mert_007

Düzeltme : Modaratörler Dalga Mı Geçiyor ? Önceki Konularda Tek Tük Bütçe İle Model Soruyorum Burda 5 Tane Cihaz Soruyorum Adamlar Bana Konu Yükselt Diyor Önceki Konum İle Bunla Ne Alakası Var Konunun Çoklu Konudan Uyarı Alıyorum ? 2 Yıldır Uyarı Yemiyorduk Gene Başladık Kendileride Biliyor Üstelik Çoklu Konu Olmadığını Konuyu Kitlemiyorlar Benden Önce 3 Tane Rapor Attım Adamlar Rapora Bakmıyor Bana Uyarı Veriyor Boş Yere Üstüne Cezanın Bitme Süreside Süresiz :D Dalga Mı Geçiyorsunuz Abi Siz Benle :D

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
2 Aydır A56 256 Gb modelini kullanıyorum her yönüyle memnun kaldım tavsiye ederim.

Geri