BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,896
ne zaman yakaladınne zaman düştü hocam
57bin e iphone 17 yakaladım bakalım nasıl gelecek
ne zaman yakaladınne zaman düştü hocam
57bin e iphone 17 yakaladım bakalım nasıl gelecek
Sanırım sadece Hepsijet çalışıyor.normalde bugün kargo gelecekti şimdiye kadar dağıtım mesajo gelirdi gelmedi demek çalışmıyorlar
dün akşam mıakşam hocam
İkinci el param güvende 9 taksitte 20 bine geliyor.2-3 hafta içinde sıfırında indirim bekliyorum onun
en mantıklı model kodu olan hangisi sizce farklarını pekte anlamadımİkinci el param güvende 9 taksitte 20 bine geliyor.
6 veya 9 olursa 20'ye alabilirim.
Tek farkları renk diye biliyorum.en mantıklı model kodu olan hangisi sizce farklarını pekte anlamadım
sıfırı 20 nin altına iner bence 1-2 haftaya hepsiburada tam 20 ye indirecek fiyata çekmişTek farkları renk diye biliyorum.
5500 serisi yeni seri.
5400'den farki soğuk kahve de yapabiliyor olması.
Kuveyte peşine 9 yapıyor. Benim kartım limiti 20k. Kullanılabilir limit 15k sjsjsjsksks.sıfırı 20 nin altına iner bence 1-2 haftaya hepsiburada tam 20 ye indirecek fiyata çekmiş![]()
Tek farkları renk diye biliyorum.
5500 serisi yeni seri.
5400'den farki soğuk kahve de yapabiliyor olması.
bişi soracam mesela 9 taksit yapıyosun ya ürün diyelim 27 binKuveyte peşine 9 yapıyor. Benim kartım limiti 20k. Kullanılabilir limit 15k sjsjsjsksks.
25 talep ettim ama olmaz gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit: onaylanmadı kdkskskssksks
Garanti üzerinden örnek vereyim uygulama üzerinden limit talebine %99 ret veriyor ama benim bankacımı arayıp talep oluşturunca 1-2 de harcama ve para yatırmayı örnek gösterdiğimde yardımcı oldularKuveyte peşine 9 yapıyor. Benim kartım limiti 20k. Kullanılabilir limit 15k sjsjsjsksks.
25 talep ettim ama olmaz gibi.
Limit 27k olmalıMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bişi soracam mesela 9 taksit yapıyosun ya ürün diyelim 27 bin
taksit yaptığın için 3k yeterli değil mi kart limiti 27k mı olmalı yine de
Yarın ararım bı olmadi.Garanti üzerinden örnek vereyim uygulama üzerinden limit talebine %99 ret veriyor ama benim bankacımı arayıp talep oluşturunca 1-2 de harcama ve para yatırmayı örnek gösterdiğimde yardımcı oldular
27k olmalı.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu kahve makinesini almamak için çok çabaladım.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 saat önce 10.30 gibitelefonu ne zaman aldınız hocam ne zaman stok girdi