Arkadaşlar bu iki psu arasında kaldım 9070xt nitro plus ekran kartıyla kullanacağım. Kafam rahat olsun diye 1200w alıp geçicem bida değistirmemek adına. Bir diğer sorum da bu iki psunun içinden çıkan kablolar bu ekran kartını çalıştırır mı direkt olarak herhangi bir kablo almama gerek olur mu birde nzxt de çok kötü yorum gördüm ama o yorumları eski versiyonu için gördüm yenisi için emin değilim sonuç olarak ikisinin fiyatları birbirine yakın hangisini alsam daha sorunsuz kullanırım dostlar
www.akakce.com
www.vatanbilgisayar.com
Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply özelliklerini incele, 10.997,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!
NZXT C1200 1200W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
NZXT C1200 1200W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da