❌İndirim Bitti! NZXT C1200 ATX 3.1 2024 - 9757TL

Öyle deme, adamlar kimsenin sahip olmadığı, bilgisayar, internet gibi şeylere sahipler, sadece onlar okuyorlar, izliyorlar, internetten bilgi edinebiliyorlar. Hatta yetmiyor adamlar Gamer Nexus Johnny Guru ile fabrikalara gidip psu üretimlerine bakıp mühendislerle konuşuyorlar.
Konuşmamıza gerek yok. İnternette zaten tonlarca kaynak mevcut. Üstelik siz de bunu söylüyorsunuz ama aslında bakmadığınız belli. Bilginiz olmamasına rağmen hâlâ yorum yapmanız da gerçekten garip.

Son düzenleme:
Konuşmamıza gerek yok. İnternette zaten tonlarca kaynak mevcut. Üstelik siz de bunu söylüyorsunuz ama aslında bakmadığınız belli. Bilginiz olmamasına rağmen hâlâ yorum yapmanız da gerçekten garip. “20 yıl tecrübem var” gibi şeyler söyleyince üstünlük taslayacağınızı mı sanıyorsunuz?
Neyi konuşup konuşmayacağımı da sana soracağım yani? Mükemmel bir narsistlik örneği. 41 yaşında olup bu sektörde ergenliğimden beri yaptığım işler sayesinde ki teknik bilgi ve tecrübe sizin gibi internet üzerinden inceleme okuyanlarla kıyas olmayacağı aşikar. Kendinizi kandırmayın. Daha F/P kavramını bilmeyen insanlar iki makale okuyup video izledi diye konu açıp marka kendilerine hisse vermiş gibi savunup insanlarla tartışma içine girmeleri çok komik. Karşısında ki insanların ne dediğini anlamayan, anlamaya çalışmayan, sadece kendi gerçeklerine bağlanmış saplantılı insanlarla daha fazla vakit kaybetmek istemediğimden konuya son mesajımı atıp engeli basıyorum.

Neyi konuşup konuşmayacağımı da sana soracağım yani? Mükemmel bir narsistlik örneği. 41 yaşında olup bu sektörde ergenliğimden beri yaptığım işler sayesinde ki teknik bilgi ve tecrübe sizin gibi internet üzerinden inceleme okuyanlarla kıyas olmayacağı aşikar. Kendinizi kandırmayın. Daha F/P kavramını bilmeyen insanlar iki makale okuyup video izledi diye konu açıp marka kendilerine hisse vermiş gibi savunup insanlarla tartışma içine girmeleri çok komik. Karşısında ki insanların ne dediğini anlamayan, anlamaya çalışmayan, sadece kendi gerçeklerine bağlanmış saplantılı insanlarla daha fazla vakit kaybetmek istemediğimden konuya son mesajımı atıp engeli basıyorum.
Bak güzel kardeşim konuştukça batıyorsun, 41 yaşında olman hiç bişey ifade etmiyor ben de 43 yaşındayım ve eminim senden uzun zamandır bu sektördeyim.

Öyle boş kaynaklardan 1-2 inceleme okuyarak konuşulmuyor burada, ya al en basidinden şu siteyi aç ve incele 5 dakikanı ayırıp, eğer o kadar araştırmayı öğrenmeyi seviyosan

Burada ilk 50 modele bak, relative performance, total score, average efficiency ye göre sıralayıp. Sonra sitede modellerin incelemelerine gir.

Ve listede ilk 50 de bulunan modellerin kaçının Türkiye'de satışı var ve kaç paraya satılıyor onu söyle.

Şimdi daha bu platformu da bilmiyosan sana başka diyecek hiç bir lafım yok, PSU konusunda tartışma hiç eğer bu siteyi bile bilmiyorsan, 80+ testlerinden daha derin ve geniş testler yapılan bir platform ve dünya bu sitenin standartlarını kabul edip PSU kutularına sertifikasını basıyor.

Ve Yusuf arkadaşımız fiyat performans demiyor, bu fiyata alınabilecek en iyi model diyor, yani öyle 15-16 bine satılan modellerle aynı ya da daha üstün performans ve kaliteye sahip bir model. TR de alınabilecek en iyi modellerden biri diyoruz eğer bütçe müsaitse ve en iyisi isteniyorsa. Bütçe müsait, parası var diye 9 bine bunu almak varken kimse benzer ya da daha düşük performans bir PSU ya 16 bin vermesin diye konuşuyor adam.

NZXT i savunuyormuşuz muamelesi de yapmanız da okuduğunu anlamadığını gösteriyor, bu modeli savunuyor adam markayı değil. Aç adamın mesaj geçmişini oku bakiyim 2 PSU harici 1 tane NZXT ürününü övmüş mü önermiş mi şu forumda.

O bebe diyen arkadaş da bizi kastettiyse kimin bebe olduğunu güzel göstermiş.

Bak güzel kardeşim konuştukça batıyorsun, 41 yaşında olman hiç bişey ifade etmiyor ben de 43 yaşındayım ve eminim senden uzun zamandır bu sektördeyim.

Öyle boş kaynaklardan 1-2 inceleme yaparak konuşulmuyor burada, ya al en basidinden şu siteyi aç ve incele 5 dakikanı ayırıp, eğer o kadar araştırmayı öğrenmeyi seviyosan

Burada ilk 50 modele bak, relative performance, total score, average efficiency ye göre sıralayıp. Sonra sitede modellerin incelemelerine gir.

Ve listede ilk 50 de bulunan modellerin kaçının Türkiye'de satışı var ve kaç paraya satılıyor onu söyle.

Şimdi daha bu platformu da bilmiyosan sana başka diyecek hiç bir lafım yok, PSU konusunda tartışma hiç eğer bu siteyi bile bilmiyorsan, 80+ testlerinden daha derin ve geniş testler yapılan bir platform ve dünya bu sitenin standartlarını kabul edip PSU kutularına sertifikasını basıyor.

Ve Yusuf arkadaşımız fiyat performans demiyor, bu fiyata alınabilecek en iyi model diyor, yani öyle 15-16 bine satılan modellerle aynı ya da daha üstün performans ve kaliteye sahip bir model. TR de alınabilecek en iyi modellerden biri diyoruz eğer bütçe müsaitse ve en iyisi isteniyorsa. Bütçe müsait, parası var diye 9 bine bunu almak varken kimse benzer ya da daha düşük performans bir PSU ya 16 bin vermesin diye konuşuyor adam.

NZXT i savunuyormuşuz muamelesi de yapmanız da okuduğunu anlamadığını gösteriyor, bu modeli savunuyor adam markayı değil. Aç adamın mesaj geçmişini oku bakiyim 2 PSU harici 1 tane NZXT ürününü övmüş mü önermiş mi şu forumda.

O bebe diyen arkadaş da bizi kastettiyse kimin bebe olduğunu güzel göstermiş.
Ek olarak HWbusters'da kaynak olarak gösterilebilir.

Burada da Performans tablosunda ilk dörtte. C1000 ise performans tablosunda 1. sırada.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır, bana sormanıza gerek yok. O kısmı nereden çıkardınız, bu da garip. Sadece internet üzerindeki incelemelere bakıp yorum yapmıyorum. Aldırdığım 4-5 kişinin geri dönüşleri olumluydu, şu ana kadar olumsuz bir geri dönüş almadım. Yalnızca kabloların biraz sert olduğunu söylüyordu 1 kişi lakin o da büyük bir şey değil. Hatta yakın arkadaşımda yakın zamanda aldı ve olumsuz bir şey demedi. Yani sadece internetteki testleri değil, kullanıcı yorumlarını da biliyorum. Ayrıca Hâlâ bilgili olduğunuzu söylüyorsunuz ama herhangi bir kaynak göstermediniz.

Attığım kaynaklar boşuna inceleme yapmıyor. Bir şeyin iyi olup olmadığını anlamak için artık illa deneyimlemek veya birebir görmek gerekmiyor. O testlerde, hatta kablonun hissiyatına kadar her detay belirtiliyor. Ki benim birebir deneyimleme şansımda oldu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,326
Üyeler
183,785
Son üye
MemoScofield
Geri