İnternet sağlayıcı önerisi

grant

80+
Reaksiyon skoru
124
Merhaba, şu anda Türk Telekom kullanıyorum. 50Mbps internet için 480 TL ödemekteyim. 24 gün içinde taahhüdüm bitecek bu fiyat çevresinde (daha ucuz olsa daha iyi ) sağlayıcı önerisi.

Merhaba, şu anda Türk Telekom kullanıyorum. 50Mbps internet için 480 TL ödemekteyim. 24 gün içinde taahhüdüm bitecek bu fiyat çevresinde (daha ucuz olsa daha iyi ) sağlayıcı önerisi.
Taahhutsuzlerde pek fiyat farki kalmadı . 550 tlden basliyor 700 tl ortalama fiyatları zaten.

Hepsi pahalı ki milenicom ilk 4 ay uygun sonra oda zortluyor felan

Millenicom kullaniyorum suan 590 suan ama yine zam gelicek 600 kusurlerde olacak. Gecen gibirnete girecektim 2 hafta memlekete gittim geldim fiyat tarifesine zam yapmislar . Gecemedim :) . Millenicomdayim bir sorun yok bende iss le ilgili .

gıbırnet kullanıyorum tavsiye ederim dc felan direk giriyorsun referans burakıyım ıstersen

Benimde 29 günüm kaldı bende bulamadım

Kaç mbps kullanıyorsun ben 100 kullanıyorum bu ay 760 ödedim :D
Valla ondan bende emin degilim 😅😅 . Arkadasini getirle bir kac kisi geldigi icin garip bir fiyatlandırma var onu oduyorum. Her ay degisiyor. Ne zaman kampanya biter bilmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde 29 günüm kaldı bende bulamadım
Turknet,turk telekom harici biraz guvenilir iss olsun diyorsaniz millenicomu hem ilk 3/4 ay fiyat indirimi hemde arkadasini getir kampanyasiyla burkac ay indirimli kullanabikirsiniz. Zaten taahhutsuz ondan sonra isterseniz baskasinada gecebikirsinz.
Geçmeyi dusunuyorsaniz kod birakiyorum isterseniz kullanabilirsiniz. 3FDABB57

Son düzenleme:
En mantıklısı Turknet olur. Deneme amaçlı kullanırım dersen ilk ay deneme bedava bu şekilde internetinizi denemek istiyorum diye Turknet'e bildirebilirsin, bunu kaptık. Başvurmadan önce tanıdığınız Turknetli birinin davet kodu ile başvurun. İlk 3 ay 399 TL ödedikten sonra bu kod sayesinde 4. ay hediye yani fatura ödemeyeceksiniz. 5 ay'ı bu şekilde kurtarırsın gerisi sana kalmış. Zaten taahhütsüz :ROFLMAO:

Buna bi bak istersen. Ben 2 senedir kullanıyorum memnunum. Üstellik fiyatlar mükemmel yüksek artmıyor. İlk sene 500tl ile başladım sonra 600tl yaptılar şimdi de 650tl ödüyorum.

Buna bi bak istersen. Ben 2 senedir kullanıyorum memnunum. Üstellik fiyatlar mükemmel yüksek artmıyor. İlk sene 500tl ile başladım sonra 600tl yaptılar şimdi de 650tl ödüyorum.
türk telekomdan geçiliyor mu? altyapı TT

AtlantisNet kullanıyorum 2 gün oldu henüz sorun yok ama müşteri hizmetlerini aramak istersen az önce 50 dakikadır bağlandığım ve 20'ci dakikadan beri ilk sırada olduğum aramayı söverek kapattım. Ulaşamazsın kimseye. Sorunun varsa tek başınasın. TürkTelekom da destek konusunda sıkıntı çıkartıyor iptal vb. konularda. Bunlardan uzak dur da ne yaparsan.

Bi ben mi 16mbps e 750 TL ödüyorum.
Sizin gibi firmanın... (sibanet diye uyduruk bir uyduinternet sağlayıcısı)

Geri