🔥İndirim Nothing Phone 1 256 GB 14799₺ (Maximum Peşin 9 Taksit)

Çok güzel telefon ama ben olsam A36 Temiz A54 A55 veya s23 fe a56 falan bakarım bu fiyatlara. WP da kamerada kronik problem var fotoğraf çekince donuyor wp dan 2 3 kere girip çıkınca düzeliyor

Alınır mı ? İş görecek telefon arıyordum. Kamerası felan.

Çok güzel telefon ama ben olsam A36 Temiz A54 A55 veya s23 fe a56 falan bakarım bu fiyatlara. WP da kamerada kronik problem var fotoğraf çekince donuyor wp dan 2 3 kere girip çıkınca düzeliyor
Peşin 9 taksit olması sebebiyle attım. Alacak olan varsa bu durumu değerlendirebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır mı ? İş görecek telefon arıyordum. Kamerası felan.
İncelemesine baktım. Kamera olarak bir tık zayıf gibi. Özellikle ön kamera bence zayıf geldi gözüme. Arka kamerası yine fiyatına göre idare eder. Durumu olmayıp telefon ihtiyacı olana yoklukta gider diyebilirim.

Peşin 9 taksit olması sebebiyle attım. Alacak olan varsa bu durumu değerlendirebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İncelemesine baktım. Kamera olarak bir tık zayıf gibi. Özellikle ön kamera bence zayıf geldi gözüme. Arka kamerası yine fiyatına göre idare eder. Durumu olmayıp telefon ihtiyacı olana yoklukta gider diyebilirim.
kamera gözüne zayıf geldiyse samsung a serisi çöp gelir

arkadaşlar yazılım desteği sona erdi telefonun 3 yıllık telefon

rom atmak isteyen varsa bu telefon çok mantıklı

Bende de vardı bu sırf bu yüzden bıraktım kullanmayı. Ek olarak, sadece ön kamerası kalitesiz geliyor bana.

Onun haricinde 10 numara telefon,arka kamerası ip14 ile kapışır

Geri