Katılmıyorum.Bir olayı yok. Kalite olarak ekstra bir şey sunmuyor mesela.
A tier görünüyor, marka olarak düşünüldüğünde gayet iyi geldi bana. Sonuçta MSI, Asus pahalı olur her zaman.

Samsung S24FE Bekliyordum YokŞu anda indirimlerin ufaktan spoilerı verildi. Yalnız hafta içi sabah indirim yapma sevdasını anlamıyorum. Kasım indirimlerini sırf bu yüzden erkene çekmişler gibi.

Amazon.com.tr | Gülümseten Kasım 2025
Amazon Gülümseten Kasım 2025, 30 Ekim’de başlıyor! Amazon.com.tr’de binlerce üründe indirimler, Black Friday kampanyaları ve harika fırsatlar ile yılın en büyük alışveriş festivali seni bekliyor.www.amazon.com.tr
nasıl yani nerden bakıcaksınız monitöre bende monitör alıcam da ondan soruyorumDeğer mi ne diyorsunuz cs ve Pubg oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O zaman monitörü buradan kovalayacağız
Uğraşamam ben de aldım 6200den dual kit ram. Beklersek daha çok binecekler gibi. 6200den sonra en yakın fiyat 9500dü. Uçurdular resmen. Bu ülkede çıkan hiçbir şey de inmez bence. İnse bile eski sabit fiyatına inmez.anca bakıyoruz çok aşırı boş beleş dandik adi pis bir indirim.
kripto borsası gibi fiyatlar kaldırıp indiriyorlar.
Eski haline İnsede dolar altın muamelesi görüyor birdaha düşmüyor kolay kolay eski haline gelenekadar enflasyon yenik düşüyor sonuç daha kalıcı yüksek fiyatlarmUğraşamam ben de aldım 6200den dual kit ram. Beklersek daha çok binecekler gibi. 6200den sonra en yakın fiyat 9500dü. Uçurdular resmen. Bu ülkede çıkan hiçbir şey de inmez bence. İnse bile eski sabit fiyatına inmez.
Sorması ayıp sen ne sattın ve ne zaman sattın. Görüyorum yorumlarını bazen arada tanıdıklar uğraşıyorlar gibi sankiEski haline İnsede dolar altın muamelesi görüyor birdaha düşmüyor kolay kolay eski haline gelenekadar enflasyon yenik düşüyor sonuç daha kalıcı yüksek fiyatlarm

sorma telefonla arayıp bile niye sattın diyen varSorması ayıp sen ne sattın ve ne zaman sattın. Görüyorum yorumlarını bazen arada tanıdıklar uğraşıyorlar gibi sanki

dalga konusu olduk.
 dalga konusu olduk. ne zaman satsam birşeyler başıma geliyor.
 ne zaman satsam birşeyler başıma geliyor.
Fiyatı pahaliNeden?
Ama a giriş seviyesi bu a-- birde çok gürültü diyorlar buna yük altında yoksa tamam güzel psu ama 7k da hak etmiyor 1000wA tier görünüyor, marka olarak düşünüldüğünde gayet iyi geldi bana. Sonuçta MSI, Asus pahalı olur her zaman.
Phlips televizyonlarda denk gelirse direkt çekicem ya bayadır bekliyom.Bu amblight falan almayı düşünüyom.Birsürü Next indirimi gelir.