🔥İndirim Asus Prime Radeon RX 9070 OC Edition Ekran Kartı 27k Amazon Flaş İndirimde

Alkameturkes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
Sahsi yorumum vatanda 9070 xt pulse 29.400 civarina satiliyor. Ben olsam onu alirim bu durumda. Tabi tercih meselesi

Arkadaşlar daha uyguna var mı bilmiyorum ama flaş indirimde 27k fiyat. tüm kartlarda peşin 6 taksit maximum ve kuveytürke peşin 9 taksit imkanı var.

illa 9070 falan alacaksam 2 daha koyar vatandan 9070xt alırdım. 2k koymaz getireceği performansa

illa 9070 falan alacaksam 2 daha koyar vatandan 9070xt alırdım. 2k koymaz getireceği performansa
bunu alan adam taksit seçeneği için alıyor arkadaşlar vatan peşin 6 taksit yapmıyor diye biliyorum

Bu kartların peak değeri çok dengesiz Biraz şans işi var gibi bugün asus tuf 9070xt montajı yaptım furmaktayken HWinfoda 1-2 saniyeliğine 570w tüketim gördüm sonra normal seviyelerine geri döndü bence bi anormalik var bir kaç müşterimde 600w gördüğünü söyledi Dedim bu nedir. Eğer Kaliteli PSU kullanmıyorsanız Problem çıkarabilir gibime geldi dikkat edin.
Bugüne kadar belki 30 tane farkı model 9070xt montaj yaptım hepsinde aynı testi ve veriler ile ilk defa tuf serisinde böyle bir değer gördüm.
Elimde foto yok ama internettede aynı durumları yaşayan olmuş bununla ilgili foto buldum dikkat etmeniz adına paylaşıyorum

1761841667397.webp

Şu ürün 25K olsa çok güzel satar.

Ben bir tane sistem topluyorum bu dahil amazondan 9 taksitle , eger ki olurda daha iyisi gelir diye 1 ay kutu acmayacagim , duruma gore yol alirim.

Bu paraya XT versiyonu alınabilir sarı site gibi yerlerden.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
sıfırı ikinci elinden daha ucuz olan seri kartlardan. Sahibindende ikinci el 9070 leri 32 - 33 bine satmaya çalışanların gözü yaşlı şuan.

ekran kartlarınında araba piyasası gibi olacağını zannediyorlar galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,923
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri