Kablosuz Kulaklık Önerisi

Drozvenn

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
6000
Corsair HS80 White Kablolu kulaklığı kullanıyordum. Kablo aşınmasından dolayı bozuldu sesi gidip geliyor yeni kulaklığa ihtiyacım var. Kabloludan tiksindim açıkçası bu yüzden kablosuz almak istiyorum. Bütçeyi maksimum 6500'e kadar zorlayabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Hikayeli oyunlar için cloud 3 iyi bir seçenek olmayabilir.
Ben bir aydır kulaklık araştırıyorum. Eğer kriterlerini düzgün bir biçimde chatgpt'ye yazarsan doğru kulaklığı öneriyor.
Bütçeni, kullanma amacını, kalite düzeyini, mikrofon kalitesini vs belirtirsen en doğru kulaklığı bulursun.
Ondan sonra sadece listedeki kulaklıkları araştırırsın.
Ben insanlara sorup Razer Blackshark V2X aldım daha önce, Allah belasını versin CS2 de kronik ses problemi var.
EQ olmadan ses kasılmıyor, mikrofonda ses sekiyor ama alırken kimse bunları söylemedi.
O yüzden almadan önce kulaklık nasıldır diye sorma millete, Chatgpt'ye kulaklığın kronik problemlerini sor.
Örneğin hala insanlar birbirine Blackshark V2 Pro öneriyor ama kulaklıkta kronik menteşe kırılma problemi var. Bir ay içinde bile menteşe kırılabiliyor durduk yere. Milletin bir b...k bildiği yok, çoğu kişi kulaktan duyma bilgilerle fanboyluk yapıyor.

Geri