🔥İndirim Fazeon X27F166QB 27" 150Hz 0.5ms Fast IPS Qhd 4949 TL

Sakın almayın beni aldım geldi kurdum aldığım fiyattan ya satacağım yada iade edeceğim kasası ucuz plastik gibi ve kasası çok kalın ayak hiç sağlam durmuyor aşırı derece sallanıyor sağlam durmuyor

Sakın almayın beni aldım geldi kurdum aldığım fiyattan ya satacağım yada iade edeceğim kasası ucuz plastik gibi ve kasası çok kalın ayak hiç sağlam durmuyor aşırı derece sallanıyor sağlam durmuyor
paneli nasıl çıktı

Fazeonun x24f200 versiyonunu kullanıyorum aşırı memnunum. Renk gamutu, ghosting performansı, kontrastını ve diğer şeyleri çok beğeniyorum fiyatının çok üstündeydi. Eksi diyebileceğim tek şey plastik kalitesi biraz düşük aşağı yukarı eğim verirken gavur gucur ses geliyor.

Renk doğrulukları o seviyede olmaz maalesef. Ama giriş seviyede çoğu monitörde durum böyle olduğundan endişe etmeye gerek yok.

Bende sipariş verdim, kargoyu bekliyorum ama yorum biraz korkuttu. Ben nb monitör kolu ile kullanacağım, sanırım o kısmını çözerim ama renk sarılığı konusunda sisteme renk profili yükleyip ayarlardan birşeyler yaptınız mı? Düzelmiyor mu? (Mavi ışık filtesi genelde sarı tonu arttırıyor ama acaba ilgisi olabilir mi?)

Valla çok kalitesiz duruyor kasası pazar poşetinden yapılmış gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,879
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri