Kuş Derbisinde Kazanan FENERBAHÇE

Şampiyon

• Fenerbahçe

Oylar: 13 56.5%
  • Beşiktaş

Oylar: 6 26.1%
  • Berabere

Oylar: 4 17.4%

• Oy kullanan toplam üye
    23
5 maçta 2 gol atıp 1 kere yenmediki galatasaray
kankkacım anlamadım anlatıyım sen fenerlisin ve diyorsun ya hani kedicik cimcombuk bende diyorumki bu laflar "fenerliler" icin iddiali laflar son 5 maçta "fener" 1 kere yendi ve "fener" 2 gol attı sadece bunu diyorum bu yuzden iddiali laf diyorum

kankkacım anlamadım anlatıyım sen fenerlisin ve diyorsun ya hani kedicik cimcombuk bende diyorumki bu laflar "kanaryacıklar" icin iddiali laflar son 5 maçta "kanaryacıklar" 1 kere yendi ve "kanaryacıklar" 2 gol attı sadece bunu diyorum bu yuzden iddiali laf diyorum
niye iddalı oluyor kecicikler cimcomcuklar son 5 maçta 1 kere yenmediki 2 gol de atmadı sen ne diyorsun ya

kral iste ne guzel dıyorsun fener 1 kere yendi 5 maçta 1 kere yenen takım için baska takımlara iddiali laflar soyluyorsun
ne 1 keresi ya kaç haftadır yeniyoruz 2 gol de değişl daha geçen hafta 4 gol gaziantepe attık

Uygunsuz davranış
ne 1 keresi ya kaç haftadır yeniyoruz 2 gol de değişl daha geçen hafta 4 gol gaziantepe attık
kanka mala anlatır gibi anlatıyorum artık anla sen ufak beyinli bir kanaryaciksin tamammı bende snaa siyorumki galatasaraya "kedicik" "cimbomcuk" diyorsun ya hani onu demek asagilamak demek ama ben asağilayacak kadar bi istatistik gormuyorum bunu 5 maç uzerınden dedim 5 maçta 1 kere yenmis senin takımın 2 gol atmıs sadece 5 maçta adamlar sana 1 senede içerde-dışarda 3 atmış şampiyon olmuş sarhoş kafayla kendi sahasinda 3 atmis ve hala "sira kedicikler'de" diyorsun

Ulan olm Galatasaray'dan bahsediyor adam. Cimbomcuk diye dalga geçtiğin adamı kaç senedir 1 kez yenebildin diyor. Tamam derbi kazandınız da kafanız da mı uçtu?

kanka mala anlatır gibi anlatıyorum artık anla sen ufak beyinli bir kanaryaciksin tamammı bende snaa siyorumki galatasaraya "kedicik" "cimbomcuk" diyorsun ya hani onu demek asagilamak demek ama ben asağilayacak kadar bi istatistik gormuyorum bunu 5 maç uzerınden dedim 5 maçta 1 kere yenmis senin takımın 2 gol atmıs sadece 5 maçta adamlar sana 1 senede içerde-dışarda 3 atmış şampiyon olmuş sarhoş kafayla kendi sahasinda 3 atmis ve hala "sira kedicikler'de" diyorsun
kanka değil abi diyeceksin bu 1 cisi iki cisi bak bakalım cimcomcuk ile fenerbahçe arasında oytnanan maçölar kim kaç kazanmış

Son tartışma şöyle bişeye dönmüş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,088
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri