Stanley ömür boyu garantili, sorunlu seri ise gelir yani.Ben 2021 de aldım banada gelir mi![]()
Bu link tam olta linki gibi yav resmi olduğuna emin miyiz bunun? Türkiye’de kutup ayısından talep açın bu arada onlar da gönderiyor.Stanley kapakları çağırıyor üretimden dolayı bazı hatalar oluyormuş 1 yıl önce vs yapılmış ama hala kapak gönderiyorlar alttaki linkten sizde kağaınızı isteyebilirsiniz
Link
Bunlarda geçerlidir.
![]()
![]()
vallaha seri numarası felan az çok silinmişti bende gözükmüyor yazdım inşallah kabul olur,babamın adına almıştık ama kendi adıma başvuru yaptım yinede gelir değil mi ?gelir
gelir
sadece uzun sürebiliyor gelmesi bazen 2-3 hafta bazen 3-4 ayda
bilinmiyor diyince internette gördüüm kadarıyla eğer resimden tespit edemezlerse 2 adet farklı boyut gönderiyorlarvallaha seri numarası felan az çok silinmişti bende gözükmüyor yazdım inşallah kabul olur,babamın adına almıştık ama kendi adıma başvuru yaptım yinede gelir değil mi ?
2 adet ücretsiz kapak olmuyorAynı seri numaradan bi tane daha atsak gelir muhtemel.
bilinmiyor diyince internette gördüüm kadarıyla eğer resimden tespit edemezlerse 2 adet farklı boyut gönderiyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 adet ücretsiz kapak olmuyor