🔥İndirim İphone 16e 38.998,00TL

onun kalkmasından korktugumdan aradayım fena şekilde ya
hemen kaldırmazlar millet telefon alıcak satış yapacaklar ocaga kadar kalkmaz yıllardır bu eskisini getir yenisini görüt olayı var hb de

hemen kaldırmazlar millet telefon alıcak satış yapacaklar ocaga kadar kalkmaz yıllardır bu eskisini getir yenisini görüt olayı var hb de
o zaman biraz daha beklemek lazım hocam bişey daha sorucam ben eski telefonu verirken yeni telefonu alıcam ya hani nasıl o telefona verilerimi geçireceğim

o zaman biraz daha beklemek lazım hocam bişey daha sorucam ben eski telefonu verirken yeni telefonu alıcam ya hani nasıl o telefona verilerimi geçireceğim
bende bilmiyorum bende aynı olayı yapıp 16e ye geçmeyi düşünüyorum tek bekledigim olay trendyol ayın 6-11 i arasında indirimleri açacak n11 de ise 11.11 olucak buranın fiyatlarına bakıp sonra hb den telefonu saydıırp geçecegim ama youtube da bu olayı anlatan kesin vardır onlara bakmak lazım

bende bilmiyorum bende aynı olayı yapıp 16e ye geçmeyi düşünüyorum tek bekledigim olay trendyol ayın 6-11 i arasında indirimleri açacak n11 de ise 11.11 olucak buranın fiyatlarına bakıp sonra hb den telefonu saydıırp geçecegim ama youtube da bu olayı anlatan kesin vardır onlara bakmak lazım
telefon almadan hbye telefon satabiliyor muymuşuz ki hocam

hocam onu bilmiyorum dedigm gibi telefonu eskisini getir yenisini götürü seçtigin anda diyorsun direk telefon fiyatındna düş diyorsun kapıdan elden alıyorlar herhalde öyle yazıyor kapıda kontrol edip alıyorlar senden teli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu video güzel özetlemiş tertemiz aynen böle oluyor

Ben öyle bir durumda 16e kullanırım hat değişimi yedek telefon falan kafaya takmam, sanki ne kadar önemli bir fark var ki Pro ile arasında? İyi kamera ve 120Hz ekran farkı denebilir kabaca.

Mesela geçen otobüste birini gördüm malum YD cihazlar kapalı şuan, o dediğiniz küçük cihazlardan YD telefonuna internet verene kadar en az 5 dakika uğraştı. Bazılarına pratik geliyor YD alıp böyle yapıyor ama benim uğraşacağım işler değil.
siz iphone ne icin alıyorsunuz

ee nasıl iletişim kuracağız peki telefon/sms yok olacak o zaman :D ikinci bir küçük telefon taşımak daha mantıklı bu cihaz yerine.
kendi telefonunu çıkarmıyor uçak modundan. Heralde diğerine data hattı falan kullanıyorlar. Wifi üzerinden bağlantı kurulabiliyor gsm operatörünüz ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri