ordan 4 k geliyor çünkü ekstra indirim olarak düşme seçince 12.1k veriyor iphone 11 emuhtemelen kalkar
onun kalkmasından korktugumdan aradayım fena şekilde yabanada telefon 3k + 4k ek veriyor 7k
o zaman biraz daha beklemek lazım hocam bişey daha sorucam ben eski telefonu verirken yeni telefonu alıcam ya hani nasıl o telefona verilerimi geçireceğimhemen kaldırmazlar millet telefon alıcak satış yapacaklar ocaga kadar kalkmaz yıllardır bu eskisini getir yenisini görüt olayı var hb de
bende bilmiyorum bende aynı olayı yapıp 16e ye geçmeyi düşünüyorum tek bekledigim olay trendyol ayın 6-11 i arasında indirimleri açacak n11 de ise 11.11 olucak buranın fiyatlarına bakıp sonra hb den telefonu saydıırp geçecegim ama youtube da bu olayı anlatan kesin vardır onlara bakmak lazımo zaman biraz daha beklemek lazım hocam bişey daha sorucam ben eski telefonu verirken yeni telefonu alıcam ya hani nasıl o telefona verilerimi geçireceğim
telefon almadan hbye telefon satabiliyor muymuşuz ki hocambende bilmiyorum bende aynı olayı yapıp 16e ye geçmeyi düşünüyorum tek bekledigim olay trendyol ayın 6-11 i arasında indirimleri açacak n11 de ise 11.11 olucak buranın fiyatlarına bakıp sonra hb den telefonu saydıırp geçecegim ama youtube da bu olayı anlatan kesin vardır onlara bakmak lazım
hocam onu bilmiyorum dedigm gibi telefonu eskisini getir yenisini götürü seçtigin anda diyorsun direk telefon fiyatındna düş diyorsun kapıdan elden alıyorlar herhalde öyle yazıyor kapıda kontrol edip alıyorlar senden telitelefon almadan hbye telefon satabiliyor muymuşuz ki hocam
telefon almadan hbye telefon satabiliyor muymuşuz ki hocam
ee nasıl iletişim kuracağız peki telefon/sms yok olacak o zamanBu cihaza simi takip wifidan uçak modunda telefona internet veriyorlar
siz iphone ne icin alıyorsunuzBen öyle bir durumda 16e kullanırım hat değişimi yedek telefon falan kafaya takmam, sanki ne kadar önemli bir fark var ki Pro ile arasında? İyi kamera ve 120Hz ekran farkı denebilir kabaca.
Mesela geçen otobüste birini gördüm malum YD cihazlar kapalı şuan, o dediğiniz küçük cihazlardan YD telefonuna internet verene kadar en az 5 dakika uğraştı. Bazılarına pratik geliyor YD alıp böyle yapıyor ama benim uğraşacağım işler değil.
Telefonla yapılan işleri en hızlı şekilde yapmak ve uzun yıllar yeni telefona ihtiyaç duymamak için.siz iphone ne icin alıyorsunuz
kendi telefonunu çıkarmıyor uçak modundan. Heralde diğerine data hattı falan kullanıyorlar. Wifi üzerinden bağlantı kurulabiliyor gsm operatörünüz ile.ee nasıl iletişim kuracağız peki telefon/sms yok olacak o zamanikinci bir küçük telefon taşımak daha mantıklı bu cihaz yerine.