🔥İndirim Trendyol Peşin Fiyatına 12 Taksit

Hanyy nerde ben biskilet bakiyom 20k ya Max 6 taksit yapiyo

hepsiburada 10 ay taksit yapıyor ayrıca

hepsiburada 10 ay faizsiz taksit yapıyor ayrıca trendyolda garajdan laptop ekleyip baktığımda 9 ay yapıyor dediğim gibi kesin şu şunlara yapıyor diye bir şey yok ürüne fiyatına ve karta göre değişiklik gösteriyor bu durum.
burada yazıyor banka kampanyaları. bonus kartların hepsine 12 taksit. garantiden de alsan var teb bonusla da alsan var.

şu telefona taksit gelse alcam işte

bugun kargo iadesi için gittiğim kargo firmasında en çok hangi firmanin ürünlerinde iade oluyor dedim trendyol dedi öyle bir pazaryeri :kekw: :PeepoLeave:
O, trendyolun tekstil yoğunluklu satışlarının alıcılarından kaynaklı. Daha sipariş esnasında iade edeceği öngörülen yüzde onluk bir kitle var. Şu kadarını söyleyeyim bu bahsettiğim kitlenin yarısı, bir ürünün iki bedenini alıp, olmayan bedenini iade eden kitledir.

Ben biraz eski kafalıyım taksit işi nasıl işliyor benim tozlu bonus kartı çıkarıcam ona göre.

tam indirim zamanı başlamadı o zaman değil mi
valla sitelerinde bu yazıyor

1762187681865.webp

Trendyol Garanti Bonus ile 30k üzerine ve her ürüne değil seçili ürünlere 12 ay taksit var yazıyor. Diğer bankalar max 9 ay taksit.

at fava bekle kral. kampanya başlayınca şov yaparlar.
Ne zaman başlar reis benim 3 parça eksiğim var 1. Ekran kartı beyaz 2. 3 adet egzoz fan beyaz 3. Ekran kartı riser kit beyaz

Aga Pazaryeri mi yarıştıracaz, hepsi küresel sermayede zaten yerli firma kalmadı, ayrıca TR de en güçlüsü hala trendyol

Geri