0 ekran kartı önerisi

İşlemcini degistirecekmisin? Ona gore oneride bulunayım.

Bu ekran kartını öneririm. 5600gt de 5500 gücünde aşağı yukarı. Bir süre idare eder sizi 2k çözünürlükte. Oyun oynamayacaksanız dahili gpu'su sizi idare eder sanırım. Nacizane önerim 3050'yi satınca, mevcut işlemcinizi de satıp daha iyi işlemciye geçebilir veya bütçe yeterse 7500f ile am5 geçiş yapabilirsiniz.
Arkadaş işlemcisini değiştirmeyi düşünmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fp olarak şuan alına bilecek en mantıklı kart RX 9060 XT 16 GB gibi duruyor ben yeni sipariş verdim ama diğer arkadaşlarda bi yazsın ona göre karar verirsiniz
Tercih edilebilir ama darboğaz olur.

Arkadaş işlemcisini değiştirmeyi düşünmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tercih edilebilir ama darboğaz olur.
Düşünmek zorunda yoksa sizin önerdiğiniz ölü karta yatırım yapma zorunluluğunda kalır. Hani demişsiniz ya "3060 ti 12gb önerebilirim darboğaz yapmaz" diye, ee o zaman 3050'yi satmasının ne manası var? Adamın bütçesi var osu var busu var. Gidip de işlemci değiştirmeyip üstüne bir de ölü kart alacak? İş değil ama neyse istediğini yapabilir.

Düşünmek zorunda yoksa sizin önerdiğiniz ölü karta yatırım yapma zorunluluğunda kalır. Hani demişsiniz ya "3060 ti 12gb önerebilirim darboğaz yapmaz" diye, ee o zaman 3050'yi satmasının ne manası var? Adamın bütçesi var osu var busu var. Gidip de işlemci değiştirmeyip üstüne bir de ölü kart alacak? İş değil ama neyse istediğini yapabilir.
Senin önerdiğin kartta adam maksimum performans alamayacak bildigin varlik icinde yokluk cekicek ona ne gerek var peki :D. 3 tane 3060 ti kullandim ve sattim, 3060 a ölü kart diyorsaniz vay halimize :D.

işlemciyi değiştiricek gücüm yok bütcem ekran kartına anca yetiyor monitör alıcaktım vazgeçip ekran kartına yöneldim 3060 ti 12gb beni 4 veya 5 yıl götürücekse alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,423
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri