Dualsense PS4 ile uyumlu mu?

ghrian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
349
Yeni çıkacak olan dualsense PS4 ile uyumlu olacak mı? Açıklama yapıldı mı tahmininizce uyumlu olur mu çok güzel kol yapmışlar vallahi

Teşekkürler peki PS4 aldığımda yanında alabileceğim güzel bir kol önerir misiniz?
PS4'e zaten sadece dualschocklar uyum sağlıyor. Bütçen varsa orjinal PS4 dualschocku al. O kadar para vermek istemiyorsan,
Kendim de kullanıyorum. Tek fark şarjı daha az gidiyor.

Dualsens'in PS4 ile uyum sağlayacağı hakkında bir bilgi yok. Bence zaten dualsense PS4 le uyumlu olmaz. Ancak dualshock'lar ps5'e gelecek PS4 oyun oyunlarında çalışacak. Örneğin şu anda ps4'te bulunan çok popüler bir oyun düşünelim. Adı A oyunu olsun. Bu A oyunu ps5'e gelirse onu dualshock ile ps5'te oynayabilirsin ancak ps5 ile çıkan B oyununu dualshock ile oynayamassın.

Dualsens'in PS4 ile uyum sağlayacağı hakkında bir bilgi yok. Bence zaten dualsense PS4 le uyumlu olmaz. Ancak dualshock'lar ps5'e gelecek PS4 oyun oyunlarında çalışacak. Örneğin şu anda ps4'te bulunan çok popüler bir oyun düşünelim. Adı A oyunu olsun. Bu A oyunu ps5'e gelirse onu dualshock ile ps5'te oynayabilirsin ancak ps5 ile çıkan B oyununu dualshock ile oynayamassın.
Ben PS4 e çıkan oyunu dualsense ile oynanıyor sanmıştım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,486
Üyeler
195,371
Son üye
alpbaba18
Geri