🔥İndirim Samsung Odyssey G9 49 İnç VA 26.199 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,572
çok saçma bu fiyata bunu almak ama samsungda eğitim indirimiyle 23500 oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
çok saçma bu fiyata bunu almak ama samsungda eğitim indirimiyle 23500 oluyor
Nesi saçma acaba? 49 inç curved monitör alan kişi hikayeli oyunlar oynar, dizi film izler, PS5 bağlar. 27 inç flat OLED ile bambaşka kullanım amacı var.

Nesi saçma acaba? 49 inç curved monitör alan kişi hikayeli oyunlar oynar, dizi film izler, PS5 bağlar. 27 inç flat OLED ile bambaşka kullanım amacı var.
Onda da oyun oynanır, ps5 takılır, dizi film izlenir

OLED alın diyenler gelmeden önce 27 inç flat ile 49 inç curved alan kişilerin amacı bambaşka.

Ahhh aahhhh masam olsada ben alsaammmm 😅😅

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yapılır ama 49 inç keyfini vermez. 27 inç monitör ile PS5'te keyif almazsın. Dediğim konularda 49 inç monitör keyfini maksimuma çıkartır.
27 inç 1080p monitorum var ps5'e bağlı warzone bf6 pc'den farksız klavye mouse takıp oynuyorum crossplayide kapatıyorum genelde konsoldan benim gibi klavye mouse ile oynayanlarla eşleştiriyor konsoldan oynamamın tek sebebi hileden kaçmak
single oyunlarıda 50 inç tvde oynuyorum hdmi switch var kablo söküp takmadan öyle geçiş yapıyorum
bazen monitörden single oynuyorum ikisindende keyif alabiliyorum

27 inç 1080p monitorum var ps5'e bağlı warzone bf6 pc'den farksız klavye mouse takıp oynuyorum crossplayide kapatıyorum genelde konsoldan benim gibi klavye mouse ile oynayanlarla eşleştiriyor konsoldan oynamamın tek sebebi hileden kaçmak
Senin yaptığın şey farklı ama. Bilgisayar gibi kullanıyorsun. 49 inç monitör alıp PS5 bağlayan kişi uzaktan oynar.

Etiketi zam olarak değiştir. Neresi fırsat?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,740
Üyeler
183,884
Son üye
ramdomhesap
Geri