Xbox Series Elite 2 White versiyonu alabileceğim güvenilir bir satıcı var mı?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,968
Bütçe
15000
Arkadaşlar iyi forumlar, tüm ekipmanlarım razer ve ilk kolum xbox 9.nesil. O yüzden ya series elite 2 alacağım ya da razer wolverine v3 pro beyaz alacağım. Series elite 2 beyaz güvenilir satıcı bulamadım önceliğim bu modeli almak. Yardımcı olur musunuz?

Hocam xbox konsolunuz mu var yoksa pc oyuncusu musunuz

O zaman daha mantıklı bir seçenek olarak gamesir g7 pro veya yurtdışından getirme imkanınız varsa zd ultimate legend, beitong kunpeng 70, flydigi apex 5'ten birini almanızı öneririm. Xbox elite series 2 drift problemi ile bilinen ve sıkıntı yaratan bir ürün. Gamepad piyasasının en büyük markaları şu anda gamesir, flydigi, zd ve 8bitdo olmuş durumda. Bu durumda önerdiğim bu modelleri almak çok daha mantıklı

O zaman daha mantıklı bir seçenek olarak gamesir g7 pro veya yurtdışından getirme imkanınız varsa zd ultimate legend, beitong kunpeng 70, flydigi apex 5'ten birini almanızı öneririm. Xbox elite series 2 drift problemi ile bilinen ve sıkıntı yaratan bir ürün. Gamepad piyasasının en büyük markaları şu anda gamesir, flydigi, zd ve 8bitdo olmuş durumda. Bu durumda önerdiğim bu modelleri almak çok daha mantıklı
Yurt dışı getirme imkanım yok maalesef hocam, bu durumda TR de beyaz en iyi hangi modeli alabilirim ? Flydigi Apex 4 olur mu ?

Gamesir G7 Pro beyaz rengi mevcut. En mantıklı seçim o olur.
Neden mantıklı dediniz hocam f/P olarak mı? Bütçe sorunum yok ve sanırım apex 4 te diğerlerinde olmayan bir özellik varmış. Sadece wireless kullanacağım o yüzden kablosuz performansı çok önemli

Neden mantıklı dediniz hocam f/P olarak mı? Bütçe sorunum yok ve sanırım apex 4 te diğerlerinde olmayan bir özellik varmış. Sadece wireless kullanacağım o yüzden kablosuz performansı çok önemli
Apex 4 gereksiz pahalı ve bazı kronik sorunları var. Ayrıca Apex 5 gelecek onda çoğu sorunu çözülmüş deniyordu. Yani bir gamepad ile en fazla ne yapılabilir ki hocam ben çok gereksiz görüyorum ekstra tuşları vs. şimdiye kadar hiç kullanmadım :) Hall effectli stickleri olsun, deadzone olmasın ve malzeme kalitesi iyi olsun yeterli. Gamesir G7 Pro'da hepsi doğru olarak var o yüzden o mantıklı dedim.

Son düzenleme:
Apex 4 gereksiz pahalı ve bazı kronik sorunları var. Ayrıca Apex 5 gelecek onda çoğu sorunu çözülmüş deniyordu. Yani bir gamepad ile en fazla ne yapılabilir ki hocam ben çok gereksiz görüyorum ekstra tuşları vs. şimdiye kadar hiç kullanmadım :) Hall effectli stickleri olsun, deadzone olması ve malzeme kalitesi iyi olsun yeterli. Gamesir G7 Pro'da hepsi doğru olarak var o yüzden o mantıklı dedim.
Çok teşekkür ediyorum

Yurt dışı getirme imkanım yok maalesef hocam, bu durumda TR de beyaz en iyi hangi modeli alabilirim ? Flydigi Apex 4 olur mu ?
Hocam ben g7 pro kullanan biri olarak öneriyorum. tabii ki apex 4 için @Diavelin hocamın görüşlerini de dinlemenizi öneririm. Tmr stickler ve düşük gecikme süresiyle benim çok mmnun olduğum bir kol oldu. Aynı zamanda pc uygulamasının ayrıntısıyla da ekrana ihtiyacım kalmadı.

Hocam ben g7 pro kullanan biri olarak öneriyorum. tabii ki apex 4 için @Diavelin hocamın görüşlerini de dinlemenizi öneririm. Tmr stickler ve düşük gecikme süresiyle benim çok mmnun olduğum bir kol oldu. Aynı zamanda pc uygulamasının ayrıntısıyla da ekrana ihtiyacım kalmadı.
Açıkçası, kâğıt üstünde yazan analog gecikmesi ve dairesel yapıda olmayan analoglar dışında bir eksiğini görmedim. Aksine, her anlamda memnun olduğum bir gamepad ve bu eksiler de benim için büyük sorunlar değildi. Apex 5 çıkmadan önce çoğunluk tarafından Apex 4, içerik üreticileri tarafından “dünyanın en iyi gamepadi” olarak tanıtılıyordu; çünkü yanlış bilmiyorsam PC’ye ilk force feedback özelliğini getiren firma. Demem o ki Apex 4 hâlâ çok iyi bir gamepad. Elimde bir tane fazladan var, dilerseniz bununla ilgili konuşabiliriz; çünkü TR satış fiyatını hak etmiyor, ConnectGame çok absürt bir fiyattan satıyor. Ama farklı bir gamepade yönelirim derseniz, Türkiye içinde GameSir G7 Pro alabilirsiniz. Yurt dışından bakacak olursanız Flydigi Apex 5 veya BEITONG Kunpeng 70 değerlendirebilirsiniz. Bu iki cihaz şu an en üst modeller diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri