🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.700₺ )🔥

duvar aparatı olarak 4270i önerdiler. sitelerinden baktığımda 65 inç i taşıyan tek model bu gözüküyor. 400-500tl civarına almak mı mantıklı yoksa servisle anlaşmak mı sizce?

Ekler

• 1762334392202.webp
    1762334392202.webp
    22 KB · Hit: 100
duvar aparatı olarak 4270i önerdiler. sitelerinden baktığımda 65 inç i taşıyan tek model bu gözüküyor. 400-500tl civarına almak mı mantıklı yoksa servisle anlaşmak mı sizce?
299-499 Civarı bir şey. Bence kendin alıp takman daha temiz kurulum olur.

sadece duvar aparatından mı bahsediyorsunuz? televizyonu açmak bile garanti dışı bırakıyormuş galiba
Servis gelip kutuyu ilk açsın tv ünitesine kursun ondan sonra duvara sabitleme aparatı sen alır takarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi bu işlemi yaparken iki kişi olsa daha sağlıklı sonuçta büyük bir tv takmak aşırı zor olur.

HBO, Netflix, Amazon üst paket alırsak problem olmaz onda direkt 4K HDR olarak geliyor. Standart kanallar Turksat 6 bile olsa 1080p oluyor. Samsung da alsak yine de bulanık görünüyordur.
Benim söylediğim olay
tüm tcl tvlerde olan bir durum. Ayarlarda hareket netliği bölümü var bu tvde olacak ya da olur diye demiyorum. 4K HDR olsa da oluyor bu durum eğer hareket netliğini yüksek yaparsan zaten görüntü doğal olmuyor film ya da dizinin orijinalliği bozuluyor.

Servis gelip kutuyu ilk açsın masaya kursun ondan sonra duvara sabitleme aparatı sen alır takarsın.
hah hocam valla ben de bunu merak ediyordum. duvara asınca garanti dışı kalır diye kalmış aklımda çok saçma geldi çünkü. servise 2k vermek istemiyorum kendim 4270 alıp takarım ben. kutudan çıkarmak sıkıntı yaratır mı videoya alıp kendim uzun uzun incelesem vs? servislerle iyi bir geçmişim yok nefret ettirdiler kendilerinden

Fiyat lansam fiyatı dediler sizce artabilir mi

Ekler

• Screenshot_20251105-123431_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20251105-123431_Hepsiburada.webp
    30.9 KB · Hit: 131
Fiyat lansam fiyatı dediler sizce artabilir mi
tvlerde taksit sayısında kural var hocam 3 aydan fazla olmuyor galiba. fiyatı kendi sitesinde 35k diğer modellerde de en pahalı kendi sitesinde satılıyor. bence fiyatı 25-30 arasında gidip gelecek bu modelin

şöyle akşam 1k 2k lık bir kupon gelse de alsak

Mesajı nereden yazmıştın amazona gelecek mi diye soracağımda

Benim söylediğim olay
tüm tcl tvlerde olan bir durum. Ayarlarda hareket netliği bölümü var bu tvde olacak ya da olur diye demiyorum. 4K HDR olsa da oluyor bu durum eğer hareket netliğini yüksek yaparsan zaten görüntü doğal olmuyor film ya da dizinin orijinalliği bozuluyor.
Screenshot_20251105-124503_YouTube.webp

G5 de olan gelişmiş görüntü ayarları.

tvlerde taksit sayısında kural var hocam 3 aydan fazla olmuyor galiba. fiyatı kendi sitesinde 35k diğer modellerde de en pahalı kendi sitesinde satılıyor. bence fiyatı 25-30 arasında gidip gelecek bu modelin

şöyle akşam 1k 2k lık bir kupon gelse de alsak
Al geç ya 1-2k ucuza alsan ne olacak zaten şuan bile uygun

Parlaklık değeri kaç nit 600-650 nit var mı?
SDR 400 HDR 800

Geri