Kadınla Erkek Arkadaş Olabilir'mi?

Sende Türkiye içerisindesin unutma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam işte ama herkesi tek bir kefeye koyamadığımızdan kadınla erkek dost olamaz diyemeyiz dimi benim sevgilim yok ama kız arkadaşlarım var iyi anlaştığım.hepsini canımdan dostum olarka görüyorum mesela
Reis Bak ''Ben Olabilrimiyim ?'' Demiyorsun ''Olabilir mi ?'' Diyorsun Yani Genel'i Aliyoruz Yani tamam belki sen ben ve bagzilari yapmayiz boyle bir sey ama bu Genel sonucu degistirmez

''Istisnalar Kaide'yi Degistirmez''

Reis Bak ''Ben Olabilrimiyim ?'' Demiyorsun ''Olabilir mi ?'' Diyorsun Yani Genel'i Aliyoruz Yani tamam belki sen ben ve bagzilari yapmayiz boyle bir sey ama bu Genel sonucu degistirmez

''Istisnalar Kaide'yi Degistirmez''
Hiçbirşey kesin değildir

Hiçbirşey kesin değildir
Ya Hocam Su bizim Milletteki Huyu anlamiyorum

Bir seyide Kabul Edin be Her Seyde Kendinizi Hakli Cikarmaya calismayin madem boyle bir soru soruyorsun o zaman dogrusunu duyunca kabul et madem Kabul etmeyecen nioye uzatiyorsun

Hadi Diyelim bu benim dusuncem Onceki mesahjlarimdan birinde Groktan ''Gercekci'' sekilde degerlendirmesini istedim ve zamaninda yapilmis bir kac arastirmayida one surerek Oda genl olarak olmayacagini soyledi

Ayrica Ben kesinlikle olmaz demedim hic bir zaman

Sinirlar uyarlarsa sinirlar disina cikmaz iseler samimiyet sinirinida gecmeseler vs... olabilecegini ama o kadar en fazkla olabilecegini soyledim

Siz ise Hala Inatla Kendi dusundugunuzu savunmaya calisiyorsunuz.
Hayir Gercekten gormesem duymasam tamam haklisin senin dedighin olabilir diyecem ama her sey ortada Ozelliklede Turkliye'den bahsediyorsak uzatmanin anlami yok

neyse size kolay gelsin ama bu dusunce yapisiyla hayatta bir yere varabilmeniz zor bence degistirin biraz en azindan deneyin

neymiş efendim kadınla erkek arkadaş olamazmış sen nefsini tutmayı bilmiyorsan Sana Bilinç Ve Fiziki Özgürlüğü Veren Tanrı Ne Yapsın?
Sosyal Medya Ortamına Girmeden Önce Kadınlara Kızlara Yetişkin Çocuk Demeden Kafamda Tek Bir Bakış Açısı Vardı Piskolojik Olarak Bilinç Altımda Yer Alan Fikirleri Bozdu Bunlar Gibi Fesat İnsanların Fikirleriyle Maaf Oldu Bilinç Altımdaki Bakış Açısı

Bu evrede şuna bakmamız gerekiyor eş demek bir hayatı paylaşacağımız kişi demektir hayat yoldaşı demektir can yoldaşı demektir aynı şekilde arkadaş dost dediğimizde bu tabirde yer almaktadır kadın erkek elbetki dost olabilir hatta bunun sonucunda sevgilide olabilir bu normal çünkü cinsiyet fark etmemeksizin birbirleri ile iyi anlaşıyorlar ise bunun sonucunda zaten birlikte bu yola devamda etmek isteyebilirler ama ortada ince bir çizgi varsa oda şudur dostluk başkadır aldatma başkadır benim bugün bir eşim olsa elbetki çevresini tanımak ve onu çevresine göre yer yer kısıtlamak benim hakkımdır fakat bu kısıtlama bir bende başlayıp bende bitmiyor eşimdede başlayıp eşimdede bitiyor önemli olan cinsiyet değil fikirler ve bilinçlerdir
Erkekle kadın arkadaş olabilir ama uzun sürmez. 5yıl sonra 10 yıl sonra belki 15 yıl sonra bir taraf illa ki duygusal olarak çekim duyar bu bizim doğamız bunu inkar edilemez bir gerçek erkek ile kadının arkadaş olması için ya kardeş olmaları gerek ya da beraber kardeş gibi büyümeleri gerek onun harici belirli bir yaştan sonra tanışıp arkadaş kalmaları uzun vadede imkansız bunun azgınlık veya nefisimizi tutamamak ile ilgisi yok. İki taraf ta ilişkiye sahipse veya iki tarafta evli ise tabii ki mümkün ama iki tarafında ilişkisi veya görüştüğü biri yoksa birbirimizi kandırmanın bir manası yok.

Erkekle kadın arkadaş olabilir ama uzun sürmez. 5yıl sonra 10 yıl sonra belki 15 yıl sonra bir taraf illa ki duygusal olarak çekim duyar bu bizim doğamız bunu inkar edilemez bir gerçek erkek ile kadının arkadaş olması için ya kardeş olmaları gerek ya da beraber kardeş gibi büyümeleri gerek onun harici belirli bir yaştan sonra tanışıp arkadaş kalmaları uzun vadede imkansız bunun azgınlık veya nefisimizi tutamamak ile ilgisi yok. İki taraf ta ilişkiye sahipse veya iki tarafta evli ise tabii ki mümkün ama iki tarafında ilişkisi veya görüştüğü biri yoksa birbirimizi kandırmanın bir manası yok.
Tabikide zaten sevgili aşk falan dostluktan çıkıyor o doğamız gereği bizim savunmamızda bu yönde zaten dost olabilir ilerisinde ikiside birbirinden hoşlanadabilir veya mevcutta ilişkileride varken samimiyet sınırları içerisinde dostta kalabilir

Kadınla erkek arkadaş olmaz. Bak bu konuyu İslam'a veya başka bir dine getirmeden anlaşılabileceği düşünüyorum. XX kromozomlu bireylerle XY kromozomlu bireyler arkadaş olmak için değil eş olmak vardır bunun tersi başka konulara girer. Adam gayet iyi örnek vermiş. Annemizin yakın bir erkek arkadaşı olabilirmi yani böyle bir şeyin olmasının mumkunati olamaz ahlak dedigimiz şeyin sinirlarini geçiyor. İlla belaltı olacak diye birşeyde yoktur anneniz bir gün erkek arkadasimla kahve içmeye gideceğim dese tepkiniz ne olurduki arkadaş olabileceğini savunuyorsunuz
Modern olcam diye evrime kafayı takarsanız sonucunda böyle ilkel insanlar oluyorsunuz işte. Başlık arkadaş olabilir mi olamaz mı? Konuyu yakın arkadaşlığa bağlamaya çalışmışsın kendini haklı bir çerçeveye sokmak için. Eğer iki tarafta sadece eş arayan sosyal medya ergenleri değilse bal gibi de oluyor bu iş. Arkadaşımın sevgilisi gece toplu taşımalar kapandığından yolda kaldı ve benim evime geldi geçen gün, benim sevgiliminde haberi vardı onunkininde. Sabah otobüsüne bıraktım ve her şey bitti. Çevrenizdeki her gün sevgili değiştiren çocuklar yerine gerçek insanları baz alırsanız cevaba ulaşabilirsiniz. Ayrıca anne örneğide çarpıtma olmuş forumdaki çoğu kişinin annesi +40 +50 yaş türbanlı kişiler elbette tüm kadınları buraya indirgerseniz garip geliyor ancak insanlar bu kadar değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada konuyu iki taraflı bağlamaya gerek yok bilimlede sabit. Kadınlar erkeklere arkadaş gözüyle bakabilirken erkekler bakamıyor bir taraf daha çok bakabilirken diğer taraf daha az. Genel olarak yani kromozom işlerini geçin sıkıntı abazan erkeklerde

Ya Hocam Su bizim Milletteki Huyu anlamiyorum

Bir seyide Kabul Edin be Her Seyde Kendinizi Hakli Cikarmaya calismayin madem boyle bir soru soruyorsun o zaman dogrusunu duyunca kabul et madem Kabul etmeyecen nioye uzatiyorsun

Hadi Diyelim bu benim dusuncem Onceki mesahjlarimdan birinde Groktan ''Gercekci'' sekilde degerlendirmesini istedim ve zamaninda yapilmis bir kac arastirmayida one surerek Oda genl olarak olmayacagini soyledi

Ayrica Ben kesinlikle olmaz demedim hic bir zaman

Sinirlar uyarlarsa sinirlar disina cikmaz iseler samimiyet sinirinida gecmeseler vs... olabilecegini ama o kadar en fazkla olabilecegini soyledim

Siz ise Hala Inatla Kendi dusundugunuzu savunmaya calisiyorsunuz.
Hayir Gercekten gormesem duymasam tamam haklisin senin dedighin olabilir diyecem ama her sey ortada Ozelliklede Turkliye'den bahsediyorsak uzatmanin anlami yok

neyse size kolay gelsin ama bu dusunce yapisiyla hayatta bir yere varabilmeniz zor bence degistirin biraz en azindan deneyin
Yani yazdıklarımı bile adam akıllı okumamışsım hocam gelmiş ne diyorsun cidden sana yazmaya üşeniyorum yorgunkuktan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,282
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri