Aynen böyle yapılıyor aklıma gelmemiştidx12 yapmak için steamden oyuna sağ tıkla özellikler başlatma tarzı bir yer ol ası lazım orda konut yazabiliyorsun oraya -dx12 yazmayı dener misin tam hatırlamıyorum
bendede icarus böyle diğer türlü çamur gibiAynen böyle yapılıyor aklıma gelmemiştihatta ben dota2 yi öyle kullanıyorum diğer türlü çökme donmalar yaşanıyor.
Açıkken de olmuyor kapalıyken deRe size barı açmadan yapılmıyorönce onu açman lazım biostan.
Açıkken de olmuyor kapalıyken de
Böyle bir çözüm bulunmuş bunu deneyebilirsin.BIOS'a gir hocam. Girdikten sonra Boot sekmesinden CSM yazanı Disabled yapıp kaydedip çık. Ondan sonra tekrardan BIOS'a gir. Girdikten sonra Advanced sekmesine tıkla. Orada PCI Configuration olacak. Oradan Above 4G ve Resize BAR'ı Enabled yap. Sonra gene kaydedip çık. Eğer RAM'lerin XMP'sini açmadıysan OC Tweaker sekmesinden XMP'yi de Profile 1 ya da Enabled konuma getirip kaydedip çık.
Amdde etkin görünüyor ben açmadımSon olarak oyun içinde dx12 seçip seçemediğine bakeğer seçtirmiyorsa böyle kullan sıkıntı olmaz ve bios update kesinlikle yap expo , resize bar gibi özellikleri aç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
resize bar açtıktan sonra , amd software üzerinden smart technology kısmına gidip smart acces memory ayarını açarsan yine oyunlarda %3-5 performans artışı olur.
asus tuf bu sıcaklıklarda tutabiliyor![]()
ha süper o zaman ellemene gereken bir şey yok.Amdde etkin görünüyor ben açmadım
gaming mode kalabilir OC yapmak isterseniz OC modundan yapabilirsinizBuradan hangisini seçicem asusun kendi uygulaması
hatta Nebi hocamın çok güzel bir videosu var bakabilirsinizgaming mode kalabilir OC yapmak isterseniz OC modundan yapabilirsiniz
Oc modu açtım fabrikasyon oc kart zaten sıcaklıklarda vs bir değişiklikte göremedim durmasında bi sakınca yok sanırım performansı bilemem test etmek lazımgaming mode kalabilir OC yapmak isterseniz OC modundan yapabilirsiniz
hatta Nebi hocamın çok güzel bir videosu var bakabilirsiniz