Hocam incelemenizi yazın ve yayınlanınca filtre kısmından kendi yorumunuzdaki bir kaç kelimeyi yazın ve filtre sonucunda sizin yorumunuz gözükecek sadece daha sonra url yi kopyalayın o kadarArkadaşlar ödül sitesinde incelemenizin doğrudan linki atmanızı ve linkte sadece bizim incelememizim görünmesini istiyor, Hepsiburada da bunu nasıl yapacağız ?
Amazon'un anlaşmalı olduğundan emin misin? Geçmişte amazon'dan ürünümü (kayıt için) reddettiler. Hepsiburada'da müşteri temsilcisi özel ilgilenip kampanyaya dahil etmişti.(kod gönderdi) Bu deneyimlerim Msi ile oldu.Gayet kesin bir şey, ürünü kayıt edince çıkıyor zaten kesin olmasa ürün kayıt ettiğinde gözükmez. Ha promosyon talebi fazladır değişiklik yapar veya vermez orası ayrı stoklarla sınırlı sonuçta.. Ancak bu tür şeylerde beklemen gerekiyor.. Sırf kod alıp iade edenlerin önüne geçmek için. Amazondan aldım bu arada Beyaz.
Amazon üzerinden birçok farklı MSI ürünü satın aldım, bu kampanyadan defalarca kez faydalandım. Anakart, soğutucu, kasa, psu, monitör vb.Amazon'un anlaşmalı olduğundan emin misin? Geçmişte amazon'dan ürünümü (kayıt için) reddettiler. Hepsiburada'da müşteri temsilcisi özel ilgilenip kampanyaya dahil etmişti.(kod gönderdi) Bu deneyimlerim Msi ile oldu.
Hızımı alamayıp direk yorumlar sayfasının URL'sini kopyaladım umarım elemezlerHocam incelemenizi yazın ve yayınlanınca filtre kısmından kendi yorumunuzdaki bir kaç kelimeyi yazın ve filtre sonucunda sizin yorumunuz gözükecek sadece daha sonra url yi kopyalayın o kadar
Niye üzsün al sata da giderÜrün gayet iyi ve fiyatına göre de bir fırsat. Steam kodu için alacaksanız kullanmanız halinde kâr ettirebilir, alıp satma fikriniz varsa üzecektir.
Kanka Amazon dahil değil diyorlardı kampanyaya hepsiburada dahill diyorlardı?Gayet kesin bir şey, ürünü kayıt edince çıkıyor zaten kesin olmasa ürün kayıt ettiğinde gözükmez. Ha promosyon talebi fazladır değişiklik yapar veya vermez orası ayrı stoklarla sınırlı sonuçta.. Ancak bu tür şeylerde beklemen gerekiyor.. Sırf kod alıp iade edenlerin önüne geçmek için. Amazondan aldım bu arada Beyaz.
Yorumumuzu nasıl atıcaz hocam üstteki linki atınca kendi yorumumuzun çıkmasını? Giriş yapmak gerekiyor sanırımAmazon üzerinden birçok farklı MSI ürünü satın aldım, bu kampanyadan defalarca kez faydalandım. Anakart, soğutucu, kasa, psu, monitör vb.
Umarım red yemezsiniz bugün geldi $20 steam cüzdan koduHızımı alamayıp direk yorumlar sayfasının URL'sini kopyaladım umarım elemezler![]()
Hocam adımları kısaca anlatabilme şansınız varmı bana da teslim edildi detaylı okumadım.Kutuyu açıp sıvı soğutucu üstündeki seri numarasını fotoğrafını çekmemiz lazımmış yanlış anlamadıysam.Yorumda eklememiz gereken şartlar varmı?Umarım red yemezsiniz bugün geldi $20 steam cüzdan kodu
Hocam naptın aldın mı aynı durumdayım14600KF için kullanılır mı sizce 360mm almalıyım
Yok hocam daha almadım ben 360mm almayı planlıyorum thermalright aqua elite v3 alacağım 3700TL civarındaHocam naptın aldın mı aynı durumdayım
hbden mi almistin yoksa amazondan miUmarım red yemezsiniz bugün geldi $20 steam cüzdan kodu