O bütçede temiz 1.2T Corolla yok.1.2 turbo corolla senin aradığın
B segment, C segment, Hatchback, Sedan, yıl, KM gibi beklentiler neler?1.2 milyon bütçem var ve fazlasına çıkamam. otomatik ve benzinli olması şartıyla araba önerilerine açığım. sorunsuz ve masrafsız olursa süper olur şimdiden teşekkürler
en az 1.4 bandına çıkmalı onun için.1.2 turbo corolla senin aradığın
Tercih meselesi. Eğer çıkaracağı masraflar vs dert değilse, bütçenin bunun için sıkıntı değilse alınabilir. Bu bütçelerde düşük KM si pek yok sanırım.2011-2012 model mercedes c 180 bakıyorum o fiyatlarda yanlış mı yapıyorum sizce
Biraz boş paket olacak ama o fiyat bandına 2021 elantradan iyi seçenek yok. Yakıt tüketimi sorunsuzluk ve konfor açısından rakibi yok denebilir bu bütçede1.2 milyon bütçem var ve fazlasına çıkamam. otomatik ve benzinli olması şartıyla araba önerilerine açığım. sorunsuz ve masrafsız olursa süper olur şimdiden teşekkürler
1 yıl kullandım soru varsa alabilirim,2011-2012 model mercedes c 180 bakıyorum o fiyatlarda yanlış mı yapıyorum sizce
1.2 milyon bütçem var ve fazlasına çıkamam. otomatik ve benzinli olması şartıyla araba önerilerine açığım. sorunsuz ve masrafsız olursa süper olur şimdiden teşekkürler
Hocam auris mi önerirsin yoksa c180 mi1 yıl kullandım soru varsa alabilirim,
Güncel otomobillerden ucuza 22 model focus olabilir pazarlık yapılıp, manuel, otomatik Fordda iyi değil bence
modelli olması ve maks 1250000 km olmasıO bütçede temiz 1.2T Corolla yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B segment, C segment, Hatchback, Sedan, yıl, KM gibi beklentiler neler?
ford otomatik kötü evet maalesef1 yıl kullandım soru varsa alabilirim,
Güncel otomobillerden ucuza 22 model focus olabilir pazarlık yapılıp, manuel, otomatik Fordda iyi değil bence