Yardım Raijentek Cratos vs MSİ 1000W

uzun ömürlülük, üreticiye kolay ulaşabilmek, ve sessizlikte fena olmaz tabi
ASUS ROG AURA sınıfındaki en sessiz model şu anlık. Sıfır desibel performansı bayağı iyi. 700W'a kadar fan açmıyor.

C1000'in stoğu bitmiş. C1200'e bakılabilir.

Top PSU modeli o değil. AI1600t top. Ayrıca kişiden kişiye değişmez.
Sana göre değil, bana göre oysa demek ki değişir.
Örneğin sen 60.000 e 5080 alırken ben 100 Bin e ROG 5080 alabilirim. Bütçe meselesi.
En pahalı en güvenilir, en iyi olmayabilir ama insan kendini daha mutlu daha güvenilir hissedebilir.
MEG serisi, listede A+ almış. Çok harcayacak param olsa onu alırım.

Sonuç olarak sessiz dayanıklı psu için raijintek mi öneriyorsunuz ?

Sana göre değil, bana göre oysa demek ki değişir.
Örneğin sen 60.000 e 5080 alırken ben 100 Bin e ROG 5080 alabilirim. Bütçe meselesi.
En pahalı en güvenilir, en iyi olmayabilir ama insan kendini daha mutlu daha güvenilir hissedebilir.
MEG serisi, listede A+ almış. Çok harcayacak param olsa onu alırım.

Hayır, bu tarz konularda değişen bir şey yok. Test sonuçları ortada. Benzer fiyata, performans verileri bariz şekilde daha iyi olan güç kaynakları varken bu modellerin “iyi” olarak gösterilmesi mantıklı değil.

Ki O liste tam anlamıyla gerçeği yansıtan bir liste değil. Tüm her şeyi hesaba katmıyorlar. Özellikle neredeyse tüm grup regulasyonlu PSU'lara E tier vermeleride açıklar nitelikte.

Sonuç olarak sessiz dayanıklı psu için raijintek mi öneriyorsunuz ?
ben de pek bir şey anlamadım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ASUS ROG AURA sınıfındaki en sessiz model şu anlık. Sıfır desibel performansı bayağı iyi. 700W'a kadar fan açmıyor.

C1000'in stoğu bitmiş. C1200'e bakılabilir.

NZXT daha erişilebilir benim için şu an ama msi mpg a-g nin fanı çok mu sıkıntı

kasa, anakarta msi, msi bana güzel bi geri ödeme yapcak bu ay :D

ben de pek bir şey anlamadım :D

NZXT daha erişilebilir benim için şu an ama msi mpg a-g nin fanı çok mu sıkıntı
Hayır, değil o da sessiz sayılabilir. ASUS daha başarılı sadece sıfır desibel performansında.

MSI MPG A1000G:

1762688612264.webp

ASUS ROG AURA 1000W:

1762688637439.webp

Sıfır desibel kırmızı alan oluyor. O kısımlarda fan çalışmıyor.

Hayır, değil o da sessiz sayılabilir. ASUS daha başarılı sadece sıfır desibel performansında.

Alıntıyı görüntüle

ASUS ROG AURA 1000W:

Alıntıyı görüntüle
bu yorum tadımı kaçırdı asusa karşı diğer yerlerdeki fiyatlarda vermek istemediğim fiyatlar açıkcası aktif ses sistemi vs kullandığım için ileri dönük ve garanti ulaşılabilirlik olarak msi daha beni mutlu edicek gibi vatanda geceleri 9 bine düşüyor ordan alacağım gibi

Ekler

• Screenshot - 2025-11-09T144533.918.webp
    Screenshot - 2025-11-09T144533.918.webp
    13.9 KB · Hit: 9
bu yorum tadımı kaçırdı asusa karşı diğer yerlerdeki fiyatlarda vermek istemediğim fiyatlar açıkcası aktif ses sistemi vs kullandığım için ileri dönük ve garanti ulaşılabilirlik olarak msi daha beni mutlu edicek gibi vatanda geceleri 9 bine düşüyor ordan alacağım gibi
O her türlü güç kaynağında geçerli olabilecek bir durum. İllaki üretim süreceinde aralarda çürük yumurtalar çıkar. Ki arkadaşımda kullanıyor bu modeli sıkıntısız bir şekilde.

O her türlü güç kaynağında geçerli olabilecek bir durum. İllaki üretim süreceinde aralarda çürük yumurtalar çıkar. Ki arkadaşımda kullanıyor bu modeli sıkıntısız bir şekilde.
anakart ve psu işi cidden sıkıntılı iş peki son soru sizce msi alsam asus almadığıma pişman olur muyum dediğim gibi ses konusu çok rahatsız etmez beni diye düşünüyorum her şey msi olmuşken o da öyle olsun

https://www.incehesap.com/asus-rog-...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.73.2 ya da bu indirime girer mi

anakart ve psu işi cidden sıkıntılı iş peki son soru sizce msi alsam asus almadığıma pişman olur muyum dediğim gibi ses konusu çok rahatsız etmez beni diye düşünüyorum her şey msi olmuşken o da öyle olsun
Olacağınızı sanmam. MSI'da berbat değil.

her şey msi olmuşken msi geri ödemesinden de faydalanıp msi alcam glb

Sana bir sorum daha olabilirse çok sevinirim https://www.incehesap.com/asus-rog-...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.73.2
Bu ürün atx 3.0 vs diğeriyle tamamen aynı yeniliğemi sahip msidan bahsediyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,956
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri