Dizi önerisi bekliyorum.

Bir kaç kült yapımı bitirdim. GoT, The Mentalist, Lost, The Walking Dead, Dexter gibi. Ama bitirmediğim Breaking Bad, Prison Break, Sons of Anarchy gibi diziler de var ve nedense bunları izlemek konusunda çok isteksizim. Dün gece Dexter bitti ve her sevdiğim dizinin bitiminde hissettiğim şey oldu boşluğa düştüm. Şimdi yine karakterlerle bağ kurabileceğim hikayesi akıp giden bir dizi önerisi istiyorum sizden. Eğer izlemediğim kült yapımları ısrarla izle derseniz onlara da şans vermeye çalışırım ama beklentimi artıracak şeyler söylenilmesi lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Game of Thrones izlenir ama finali beklentilerin çok altında,
  • The Mentalis en iyi psikolojik polisiye dizilerinden bir tanesidir, tavsiye ederim,
  • Lost muazzam bir dizidir ama bunun da son sezonu çok kötüydü,
  • The Walking Dead 5. Sezondan sonra çok baydı ve tekrara girdi,
  • Dexter'ı tavsiye ederim.
  • Sons of Anarchy'i ölümüne tavsiye ederim.
Dizi tavsiyesine gelecek olursak;

Scorpions (The Mentalist gibi.)
See
Supernatural
The Wire (kültlerin kültü, kesinlikle izle)
The Oz (kültlerin kültü)
The Sopranos
Madmen
House
Black Mirror
True Detective

Bunlar yeter sana.

• Game of Thrones izlenir ama finali beklentilerin çok altında,
  • The Mentalis en iyi psikolojik polisiye dizilerinden bir tanesidir, tavsiye ederim,
  • Lost muazzam bir dizidir ama bunun da son sezonu çok kötüydü,
  • The Walking Dead 5. Sezondan sonra çok baydı ve tekrara girdi,
  • Dexter'ı tavsiye ederim.
  • Sons of Anarchy'i ölümüne tavsiye ederim.
Sons of Anarchy hariç hepsini izledim zaten bunların. Önerdiklerinizden de Supernatural, The Oz, Sopranos, Black Mirror ve House izledim. Sons of Anarchy izledikten sonra önerdikleriniz arasında izlemediklerime de sıra sıra bakarım. Teşekkürler.

control z izleyebilirsin veya the end of the f**** world önerebilirim bunları

Bir kaç kült yapımı bitirdim. GoT, The Mentalist, Lost, The Walking Dead, Dexter gibi. Ama bitirmediğim Breaking Bad, Prison Break, Sons of Anarchy gibi diziler de var ve nedense bunları izlemek konusunda çok isteksizim. Dün gece Dexter bitti ve her sevdiğim dizinin bitiminde hissettiğim şey oldu boşluğa düştüm. Şimdi yine karakterlerle bağ kurabileceğim hikayesi akıp giden bir dizi önerisi istiyorum sizden. Eğer izlemediğim kült yapımları ısrarla izle derseniz onlara da şans vermeye çalışırım ama beklentimi artıracak şeyler söylenilmesi lazım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Breaking bad'i izle , The boys kesin izle.

Hocam dexterın diğer dizilerini izle original sin,ressuraction, New blood gibi hikayenin öncesini ve sonrasını çok guzel anlatıyorlar. Başka bir hikaye dersen you,better call soul öneririm.

Hocam dexterın diğer dizilerini izle original sin,ressuraction, New blood gibi hikayenin öncesini ve sonrasını çok guzel anlatıyorlar. Başka bir hikaye dersen you,better call soul öneririm.
İzledim hocam zaten onları da Dexter tamamen bitti. Better call soul da Breaking Bad gibi sanırım. Breaking Bad sarmadı onun da saracağını pek düşünmüyorum. Şimdilik Lost benzeri bi dizi buldum Form diye. 2 sezonluk bir dizi 2.sezoma yeni geçtim 2 güne o da biter. Sonra da Sons of Anarchy izleyeyim diyorum. Şimdilik planım bu şekil. Belki Breaking Bad'e bir şans verebilirim.

İzledim hocam zaten onları da Dexter tamamen bitti. Better call soul da Breaking Bad gibi sanırım. Breaking Bad sarmadı onun da saracağını pek düşünmüyorum. Şimdilik Lost benzeri bi dizi buldum Form diye. 2 sezonluk bir dizi 2.sezoma yeni geçtim 2 güne o da biter. Sonra da Sons of Anarchy izleyeyim diyorum. Şimdilik planım bu şekil. Belki Breaking Bad'e bir şans verebilirim.
Hocam better call soul ve breaking bad aynı evrendeler better call soulda ayni karakterler var ilk sezonları sıkıcı ama kesinlikle şans verilmesi gereken diziler.

Hocam better call soul ve breaking bad aynı evrendeler better call soulda ayni karakterler var ilk sezonları sıkıcı ama kesinlikle şans verilmesi gereken diziler.
Dediğim gibi Sona of Anarchy sarmazsa zaten tekrar onlara döneceğim hocam. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,702
Üyeler
184,483
Son üye
sefa44
Geri