Bu fiyatlandırma normal mi (ryzen7 5700x3d) ?

Reaksiyon skoru
0
1762707830483.webp

1 ay daha bekliyim maaşı alınca alırım dedim adamların yaptığı harekete bak

0 AM4 alınmaz

Fiyatı artmadan önce de normal değildi zaten, karaborsa olmuş bir ürün bu.

Satarsın. İşlemci nedir

Ram masrafı yüzünden ekonomik olmaz bence şu an AM5 geçmek. Elinizdeki sistemi tamamen satıp yeni sıfır sistem alabilirsiniz ya da işlemci için 5600 alıp idare edersiniz bir süre.

Ram masrafı yüzünden ekonomik olmaz bence şu an AM5 geçmek. Elinizdeki sistemi tamamen satıp yeni sıfır sistem alabilirsiniz ya da işlemci için 5600 alıp idare edersiniz bir süre.
Bilmediğimden soruyorum devlet bu fiyatları denetliyemiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi anda nasıl uçabiliyor bu fiyatlar?

Bilmediğimden soruyorum devlet bu fiyatları denetliyemiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi anda nasıl uçabiliyor bu fiyatlar?
10 bin TL fiyatı olan ürünün stokları biter de tek bir satıcıda kalırsa 50-60 bile yazıyor hocam. Çok örnek var böyle, sıfır üretimi durmuş ürünleri de Vatan gibi İtopya gibi büyük mağazalar tedarik etmeyi ve satmayı bırakınca elinde ürün kalan esnaf tipli insanlar 2-3 katı fiyattan koyuyor internete.

10 bin TL fiyatı olan ürünün stokları biter de tek bir satıcıda kalırsa 50-60 bile yazıyor hocam. Çok örnek var böyle, sıfır üretimi durmuş ürünleri de Vatan gibi İtopya gibi büyük mağazalar tedarik etmeyi ve satmayı bırakınca elinde ürün kalan esnaf tipli insanlar 2-3 katı fiyattan koyuyor internete.
Bi anda uçup gidiyor. Bi ram bide SSD lazımdı. İlk yazın bi bakmıştım. Fiyatlar efsaneymiş o zaman. Şimdi sadece SSD bakıyorum aynı paraya. O da düşmüyor bi türlü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,315
Üyeler
188,230
Son üye
npc1700
Geri