🔥İndirim Sapphire RX9070 XT Pure 35.999,00 TL (VDFKZ 10 TAKSİT)

Hayır güzel kardeşim matematik öğretmeniyim okulda da sizin gibi arkadaşlara ders veriyorum..%45 nasıl ucuza aldığımızı kağıda döküp anlatır mısın çok merak ettim ?
Yav he dayı. Faiz hesabı bilmeyen matematik öğretmenisin.
Hadi bir de bir şey mi bu memlekette. Ağma eşeğimi soksam sınava yanlışlıkla öğretmen olur. Iğdır'da millete 15+8 anlatmaktan kafa kalmamış. Zaten seni mezun eden mektebin yani. He çok meraklıysan faiz hesabına bile gerek yok. 2 dakika düşünsen şunu diyebilirdin zaten. "aaa bu para cebimden çıkmayacak yıllık enflasyon zaten 70 o zaman ben bunla gold sertifika bile alırım kârlı çıkarım".

Sabahtan beri bundan bahsediyorum hayır onu geçtm bu kart daha 1 ay öncesine kadar hepsiburada da 32k idi şimdi yükseltip düşürmüşler bunlarda indirim diye paylaşıyor. Eyvallah 10 taksit var ben bunu oldu bitti savunuyorum ülkede enflasyon olduğu için taksitli alışveriş veli nimet . Fakat birşeyi taksitli alacağım diyede gereğin fazla asla ödemem. Vade farkı vermemenin bir anlamı kalmıyor o zaman pahalı aldıktan sonra.
Hocam bu göreceli bir kavram. Sen ödemezsin başkasının yapacak bir çaresi olmaz orası kişisel bir durum ama, konu nezdinde indirim falan değil bu. Sene sonuna yaklaştık, senin 10 ay boyunca ödediğin 3600 tl 10 ay sonra çatır çatır eriyecek. Şu an zaten kartlar ilk çıktığı fiyattan daha pahalı. Dolar 1-2 tl arttı, kartlara 5-10k artış yaptılar 😂. Bu kart bu taksitle alınır mı dersen beyaz olarak alınır. Ama indirim falan değil fırsat sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi bir de bir şey mi bu memlekette. Ağma eşeğimi soksam sınava yanlışlıkla öğretmen olur. Iğdır'da millete 15+8 anlatmaktan kafa kalmamış. Zaten seni mezun eden mektebin yani. He çok meraklıysan faiz hesabına bile gerek yok. 2 dakika düşünsen şunu diyebilirdin zaten. "aaa bu para cebimden çıkmayacak yıllık enflasyon zaten 70 o zaman ben bunla gold sertifika bile alırım kârlı çıkarım".
Ne işle meşgulsün hocam

pure modeli vatanda falan indirime girmiyor, 10 taksit büyük bir avantaj ve bu kartlar yaz dönemi acayip fahiş fiyattan satıldı ve bu kadar taksit bile yoktu vade farkını sevmiyorsan paşa paşa 3 taksit öde o zaman, karta sahip olmakla olamamak arasında 2-3k oynuyor iken 10 taksit öde geç.
hepsiburadanın garanti ve iade süreçlerini ben çok seviyorum açıkcası, vatandan ürün alırken acaba ters bir durum yaşarım diye korkarak alışveriş yapıyorum, müşteri memnuniyeti 0.

Hocam bu göreceli bir kavram. Sen ödemezsin başkasının yapacak bir çaresi olmaz orası kişisel bir durum ama, konu nezdinde indirim falan değil bu. Sene sonuna yaklaştık, senin 10 ay boyunca ödediğin 3600 tl 10 ay sonra çatır çatır eriyecek. Şu an zaten kartlar ilk çıktığı fiyattan daha pahalı. Dolar 1-2 tl arttı, kartlara 5-10k artış yaptılar 😂. Bu kart bu taksitle alınır mı dersen beyaz olarak alınır. Ama indirim falan değil fırsat sadece

Ne işle meşgulsün hocam
Bilişim

Arkadaşlar kafanız iyi mi adam 10 taksit seçeneği var vade farksız nerde olmuş böyle bir taksit seçeneği

Arkadaşlar kafanız iyi mi adam 10 taksit seçeneği var vade farksız nerde olmuş böyle bir taksit seçeneği
Usta kimse vade farksız taksite laf etmiyor. Sadece konu başlığında yazan indirimlik bir durum yok fırsat var sadece. Bizim söylemeye çalıştığımız bu. Ana sayfa böyle bulanık postlarla dolu

Taksitle arayanlar için güzel fırsat ama ben ayda 700₺ daha taksit ödeyerek beyaz Galax 5070 ti alırdım. Mfg ile 9070xt'yi baya geçiyor.

Sende colorful 5070 ti yok muydu hocam

Ben arkadaşa ettiğin cümleleri sana kurmayacağım. En azından yanlış konuştuğunun belki farkına varırsın diye
Hangi cümle ? İstediğin cümleyi kurabilirsin. Sidik yarıştırır gibi geldiği şeye bak. 2 milyon kişinin girdiği sınavda sadece 100 bininin olamadığı mesleği yapıyor utanıp başını kuma sokacağına toplum içinde dile getiriyor bir de. Ülkenin durumundan bile haberi yok. %0 faizin kendini ödediğinden insanların %250'e ev aldığından falan haberi yok sanırım. Haberi olmadığı gibi temel matematik de yok. Ben de üniversite de matematik dersi verdim ne oldu şimdi ben daha üstün mü oldum ? Zaten doğru ortada.

Hangi cümle ? İstediğin cümleyi kurabilirsin. Sidik yarıştırır gibi geldiği şeye bak. 2 milyon kişinin girdiği sınavda sadece 100 bininin olamadığı mesleği yapıyor utanıp başını kuma sokacağına toplum içinde dile getiriyor bir de. Ülkenin durumundan bile haberi yok. %0 faizin kendini ödediğinden insanların %250'e ev aldığından falan haberi yok sanırım. Haberi olmadığı gibi temel matematik de yok. Ben de üniversite de matematik dersi verdim ne oldu şimdi ben daha üstün mü oldum ? Zaten doğru ortada.
Kimseyle üst perdeden konuşman doğru değil. Sen de ahım şahım, zor bir bölüm bitirmemişsin. Kimseyle de sidik yarıştırmıyorum. Kimsenin ne işle meşgul olduğu umrumda değil. Öğretmen olmak da sadece üniversitesini okumaktan ibaret değil. Her mesleğin zorluğu var. Bir de utanıp başını sokacağı yere diyorsun.

Okuma yazma bilmiyorsun sanırım 10 Taksiti Savunuyorum Fiyatın cazip olmadığını söylüyorum.

Geri