sey7ullah
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 321
bu fiyata qled varken miniled tabi mantıklı ama marka takıntın varsa sallamerhabalar ses sistemim var , almak mantıklı mı 55 inç.
bu fiyata qled varken miniled tabi mantıklı ama marka takıntın varsa sallamerhabalar ses sistemim var , almak mantıklı mı 55 inç.
4 taksit olsa Bonus'tan alacaktım aslında ama nedense 3 taksitte kalmışAz önce 3 taksit bende aldım. Garanti Bonus 1000 tl amazon dan verdi , 500 tl online verdi. +150 ₺ daha verdi. 17850 ye gelmiş oldu hayırlısı olsun bakalım. Amazonda halen beğenmezsen 30 gün içinde iade durumu var mı ?
hiç sanmıyorum bu fiyattan gidiyorsa 21 den falan da gider derlerVe stok bitti son anına yetiştik. Tam bir satış pazarlaması, alanlar iptal etmeyecek. Almayanlar keşke alsaydık diyecek. Yarın tekrar 16.000 den satışa sunacaklar
![]()
Amazon en son aradaki farkı bakiye olarak veriyorduBence biz alanlar şanslıyız, fiyat düşerse bir daha sipariş geçer bunu iptal ederim yüksekten açarlarsa yine kârlıyız
Ha keşke banka kampanyalarıyla birleştirseydim diyorum ama neyse hiç yoktan iyidir 4 taksitBence biz alanlar şanslıyız, fiyat düşerse bir daha sipariş geçer bunu iptal ederim yüksekten açarlarsa yine kârlıyız
Evet 1 ay önce verdi bize. 1 hafta arayla aynı tv'den 2 tane aldık. Fırsat ürünlerinde aradaki farkı hediye bakiye olarak tanımladı karta iade yapmadı.Amazon en son aradaki farkı bakiye olarak veriyordu