Bimdeki Bu Ora b dış fırçası alınır mı

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
308
İlk fotoğrafa eklediğim diş fırçası bime gelmiş araştırmak için ayırıp bıraktım ancak kutusunda ne bir model ismi yazıyor nede tek bir türkçe kelime var sadece clean yazıyor internette biraz araştırınca ikinci fotoğrafı buldum ona göre d103 modeliymiş. Ytdeki incelemelerde insanların ürünleri hep Türkçe kurulu üzerinde serisi falan yazıyor bu ürün neden böyle ? Alınır mı?

Bu markanın ürünleri bildiğim kadarıyla en ucuzu 1500tl falan ama bu ürünün fiyatı uygun gelince biraz cazip geldi

Ekler

• 1000074294.webp
    1000074294.webp
    432.8 KB · Hit: 56
  • 1000074333.webp
    1000074333.webp
    7.4 KB · Hit: 53
https://www.hepsiburada.com/oral-b-...ion-sarjli-dis-fircasi-siyah-pm-HBC00002LN3IF Hocam sanıyorum ki ürün bu aynı koda sahip şuanda fiyatı 1200 gözüküyor. bende oral bnin başka bir fırçası var çok memnunum bence alınabilir
Hocam bu bime gelen ürünün kutusunda hiç Türkçe yok model adı falan hiç bişi yazmıyor birde senin linkini attığın ürünün fırçasıda gövdesiyle aynı siyah mesela ama bimdekinin fırça kısmı beyaz bu farklılıkları çözemedim ben sanki toplama ürün gibi ilginç

Vitality Pro alman daha iyi olur

Hocam bu bime gelen ürünün kutusunda hiç Türkçe yok model adı falan hiç bişi yazmıyor birde senin linkini attığın ürünün fırçasıda gövdesiyle aynı siyah mesela ama bimdekinin fırça kısmı beyaz bu farklılıkları çözemedim ben sanki toplama ürün gibi ilginç
Usta başlık renginden dolayı bir şey değişeceğini sanmıyorum bence model aynı sadece bimle özel antlaşma yüzünden kutu değişmiştir yada daha ucuz bir başlık koymuşlardır bence tabikide yanılıyor olabilirim

Vitality Pro alman daha iyi olur
Hocam normalde bu fırçaların fiyatları hep 1k üstü benimde hiç o kadar veresim yok bu zımbırtıya ama 850tl yi görünce bi tık cazip geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta başlık renginden dolayı bir şey değişeceğini sanmıyorum bence model aynı sadece bimle özel antlaşma yüzünden kutu değişmiştir yada daha ucuz bir başlık koymuşlardır bence tabikide yanılıyor olabilirim
Bence Avrupanın stok fazlası ürünlerini ucuzdan almış Bim hocam. Çünkü üzerinde sırpçaya kadar bütün dilleri var Avrupa kıtasındaki bütün ülkelerin. Bi Türkiye yok

İlk fotoğrafa eklediğim diş fırçası bime gelmiş araştırmak için ayırıp bıraktım ancak kutusunda ne bir model ismi yazıyor nede tek bir türkçe kelime var sadece clean yazıyor internette biraz araştırınca ikinci fotoğrafı buldum ona göre d103 modeliymiş. Ytdeki incelemelerde insanların ürünleri hep Türkçe kurulu üzerinde serisi falan yazıyor bu ürün neden böyle ? Alınır mı?

Bu markanın ürünleri bildiğim kadarıyla en ucuzu 1500tl falan ama bu ürünün fiyatı uygun gelince biraz cazip geldi
Ben polosmart almıştım bimden 300 liraya, on numara alet hala kullanıyorum :D

Vitality Pro diye geçiyor bunun adı, resminden tanıdım. Bende düz vitality vardı bunun ondan farkı 3 kademesi olması. Giriş seviyesi ürün yani şarjlı fırça denemek istersen al.

O benimde dikkatimi çekti ama döner başlık yerine titreyen fırçaları vardı ben manuel bile ondan iyidir deyip almamıştım
Bende meraktan almıştım, 300 lira için okey ürün, gücü yeterli geldi bana. Su geçirmezlik olarak fiyatına bakacak olursak baya başarılı, tek sıkıntısı uçlar çabuk yıpranıyor, belki fazla kullandığımdandır ama yalpalamaya başladı ilk uç.

ucuz oral b ler yetersiz zaten hızlı bozuluyorlar bütçe olmadığı sürece elektrikli alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,149
Üyeler
184,395
Son üye
suttonesa
Geri