🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

1762849792052.webp

2 prime hesaptan 1000 tl kullandım çalışıyordu. Telefon üzerinden yaptım bir hesaptan einhell akülü vidalama aldım diğer hesaptan ise aküsü şarj aleti ve ucunu siparis verdim piyasaya göre bayağı uyguna geldi. 7 binlik seti 5 bine topladım.
80li i mi aldın benim siparişi iptal ettiren sen misin qhhqhqhahaha

Yok erkenden denememe rağmen çalışmadı ayrıca kodu paylaşanlar nerede paylaşıldığını dahi paylaşmıyorlar garip.
aynı durum musterı hızmetlerıyle konustum dun bana otomatık sepette ındırım uygulanacagını soyledı bekledım ındırım falan olmadı meger kod varmıs ve bu kod nerede paylasıldı bılmıyorum

SSD alıcaklar Kioxia ya güvenirlerse piyasanın en ucuz Dramli TLC ürünü. Nays ile 2685TL

aynı durum musterı hızmetlerıyle konustum dun bana otomatık sepette ındırım uygulanacagını soyledı bekledım ındırım falan olmadı meger kod varmıs ve bu kod nerede paylasıldı bılmıyorum
Aradım bende kusura bakmayın diyorlar dalga geçiyorlar insanlarla :D instagramda paylaşılmış bizim buradaki akıllı arkadaşlar da bize yazmamış başta

Şu kodu nereden öğrendiğinizi söyler misiniz lütfen ?

3000/1000 banner sil 1000/100 yap sonra super1000 diye kodla 1k düşür ulan amazon varya bi anakart alamadık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,319
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri