siparisim iptal oldu saka gibi :S
Ne almıştınız?Tek seferde denedim oldu ama iptal ettiler lanet olsun ya arkadaş
bende aceleyle bunu aldımda ürünün başlığın da neden fhd yazıyor araştırdınızmı ürünü.
6999'a yapıştırdım bir tane
80li i mi aldın benim siparişi iptal ettiren sen misin qhhqhqhahaha2 prime hesaptan 1000 tl kullandım çalışıyordu. Telefon üzerinden yaptım bir hesaptan einhell akülü vidalama aldım diğer hesaptan ise aküsü şarj aleti ve ucunu siparis verdim piyasaya göre bayağı uyguna geldi. 7 binlik seti 5 bine topladım.
aynı durum musterı hızmetlerıyle konustum dun bana otomatık sepette ındırım uygulanacagını soyledı bekledım ındırım falan olmadı meger kod varmıs ve bu kod nerede paylasıldı bılmıyorumYok erkenden denememe rağmen çalışmadı ayrıca kodu paylaşanlar nerede paylaşıldığını dahi paylaşmıyorlar garip.
Aradım bende kusura bakmayın diyorlar dalga geçiyorlar insanlarlaaynı durum musterı hızmetlerıyle konustum dun bana otomatık sepette ındırım uygulanacagını soyledı bekledım ındırım falan olmadı meger kod varmıs ve bu kod nerede paylasıldı bılmıyorum
browni gözel yenür
TelegramdanKODUN SUPER1000 olduğunu nereden öğrendiğinizi söyleyebilecek bir Allahın kulu yok mu hocam?