SAMSUNG S25 42BİN TL ALINIR MI?

Xiaomi Note 13pro 5G kullanıyorum. Geçmeye değer mi? Özellikleri daha iyi midir?

SAMSUNG S25 TERCİH EDİLİR Mİ? BÜTÇE EN FAZLA 50K, TAVSİYE VEREBİLECEK VARMI
Alınır ama bütçe 50k ise magic 7 pro daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Note 13pro 5G kullanıyorum. Geçmeye değer mi? Özellikleri daha iyi midir?
Reis bu soru mu
100 gömlek üstünde diyebilirim
Birisi en giriş telefon diğeri kompakt amiral gemisi

Reis bu soru mu
İşte hocam insan bilmeyince mecbur sorma gereği duyuyor. Teşekkürler.

Reis bu soru mu
Hocam aklımda bazı sorular var. Özelliklerden pek anlamadığım için en basit yoldan Epey'den karşılaştırıyorum elimdeki cihazı ve Samsung s25 fe'yi. Kamera, batarya, hızlı şarj, ekran çözünürlük kalitesi ve daha bir çok özellikte Note 13 pro 5G daha önde görünüyor. Bunun nedeni ne?

Hocam aklımda bazı sorular var. Özelliklerden pek anlamadığım için en basit yoldan Epey'den karşılaştırıyorum elimdeki cihazı ve Samsung s25 fe'yi. Kamera, batarya, hızlı şarj, ekran çözünürlük kalitesi ve daha bir çok özellikte Note 13 pro 5G daha önde görünüyor. Bunun nedeni ne?
S25fe mi s25 mi düşünüyorsun?
Hocam kağıt üstündeki verilerle gerçek hayat bir olmuyor.
Xiaomi 200mp sensör koyuyor ama samsunun 50mp sensörü çok daha iyi
Burda odak uzaklığı ve diyafram değerleri önemli
Kameranın modeli önemli
Ekran konusunda samsungun üstüne bir marka yok
Apple bile samsungtan alıyor.
En basitinden işlemci en az 3 kat daha güçlü

hayallerimin telefonu magic 8 Pro

S25fe mi s25 mi düşünüyorsun?
Hocam kağıt üstündeki verilerle gerçek hayat bir olmuyor.
Xiaomi 200mp sensör koyuyor ama samsunun 50mp sensörü çok daha iyi
Burda odak uzaklığı ve diyafram değerleri önemli
Kameranın modeli önemli
Ekran konusunda samsungun üstüne bir marka yok
Apple bile samsungtan alıyor.
En basitinden işlemci en az 3 kat daha güçlü
S25 ya da S24FE düşünüyorum hocam. Onda da mı durum dediğiniz gibi kağıt üzerinden daha farklı? Benim için telefonda önemli olan şey ekran çözünürlük kalitesi ve kamerası sadece.

S25 ya da S24FE düşünüyorum hocam. Onda da mı durum dediğiniz gibi kağıt üzerinden daha farklı? Benim için telefonda önemli olan şey ekran çözünürlük kalitesi ve kamerası sadece.
S25 fiyatından en iyi ekrana ve kameraya sahip
50k ya çıkarsanız magic 7 pro daha mantıklı

Honor da 7 sene güncelleme alacak, honor magic 7 pro s25ultraya karşılık gelen bir telefon
hocam güzel telefon ama honor 10 sene güncelleme verse de samsung kadar olamaz en azından türkiyede olamaz. aç samsung türkiye servis sitesini pil fiyatlarına bak bir de honor servisine pil fiyatlarına bak kaç senelik telefona pil ve ekran sağladıklarını gör.
3 sene sonra telefonun pili cortlamaya başladığı zaman orjinal pil bulamayabilirsin.

hocam güzel telefon ama honor 10 sene güncelleme verse de samsung kadar olamaz en azından türkiyede olamaz. aç samsung türkiye servis sitesini pil fiyatlarına bak bir de honor servisine pil fiyatlarına bak kaç senelik telefona pil ve ekran sağladıklarını gör.
3 sene sonra telefonun pili cortlamaya başladığı zaman orjinal pil bulamayabilirsin.
Orijinal pil bulma konusunda o kadar endişelenmeye gerek yok bence. Bütçesi varken daha iyi telefon almalı. "7 sene güncelleme vermesi benim için önemli" demiş arkadaş ben de ona honor da 7 sene verecek dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,200
Üyeler
184,410
Son üye
mannaz
Geri