bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,717
Düzgün bir Türk filminin olması imkansız herkesin derdi parası Atam ne demiş "sanatsız bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir"
ne alaka knk ?Fark etmiyor.
bencede tarih dizilerinin çoğu saçma bize saçında jole olan kuruluş osman izlettilerBir bitiremediler tarihi sömürmeyi. Adam akıllı anlatsalar gam yemeyeceğim. Yanlış tarihi, televizyondan öğrenen bir güruh var.
ne alaka knk ?
Dostum basari bekliyoruz vs demedim zaten. Su an kendi kendine genelleme yapip tribe giriyorsun. Ben film iyi olacak vs de demedim. Tv yaz dizisi gibi olacagini sanmiyorum. Game of thrones mekan tasarimcilariyla vs calisilmis senelerdir ugrasilan bir yapim. Ben izlemeden bisey diyemem ama sen izlemeden kafadan bitirmissin iste gercek turk...Ya kardeşim Türklerin yaptığı yapımlardan başarı bekleyenler her seferinde kendilerini kandırıyor. Ne demek ne alaka?Ülke içinde sırf millet kavga, dövüş var diye izleyecek bu film mi dizi mi neyse. Hiç bir filmde savaş stratejiler, olan gerçek entrikalar yayınlanmıyor. Neden? Kafaları basmıyor çünkü. Yine çıkar 2-3 kadın, boş boş entrika, ***** saçma ekrana bakmalar falan. Klasik Türk yapımı işte...
Dostum basari bekliyoruz vs demedim zaten. Su an kendi kendine genelleme yapip tribe giriyorsun. Ben film iyi olacak vs de demedim. Tv yaz dizisi gibi olacagini sanmiyorum. Game of thrones mekan tasarimcilariyla vs calisilmis senelerdir ugrasilan bir yapim. Ben izlemeden bisey diyemem ama sen izlemeden kafadan bitirmissin iste gercek turk...
Dostum izlenmesi kaliteli ya da iyi oldugunu mu gosterir ? Bu diziyi birak son 5 senedir ne dizi ne film cikmadi zaten dogru duzgun. Son 5 sene degil belki daha da uzun bi sure. Millete neyin iyi neyin kotusunden ziyade kimseye zorla izletilmiyor, turk milletinin hak ettigi diziler bunlar. Yabancilarin 2000 2010 arasi cikardigi dizileri, biz hic bir zaman cikaramayacagiz mesela.Alıntıyı görüntüle
Şu dizi 10 milyondan fazla izlendi. Bu kadar rezalet film ve dizi yapa yapa ve izlete izlete, millete neyin iyi neyin kötü olduğunu unutturdular. Diyeceklerim bu kadar.
Dostum izlenmesi kaliteli ya da iyi oldugunu mu gosterir ? Bu diziyi birak son 5 senedir ne dizi ne film cikmadi zaten dogru duzgun. Son 5 sene degil belki daha da uzun bi sure. Millete neyin iyi neyin kotusunden ziyade kimseye zorla izletilmiyor, turk milletinin hak ettigi diziler bunlar. Yabancilarin 2000 2010 arasi cikardigi dizileri, biz hic bir zaman cikaramayacagiz mesela.
Kral çok kasıyorsun kendini. Batırdıkları işler olsa da Dağ serisi ve Börü dizisi ülkemizde oldukça sevilen yapımlar oldu. Bu da en azından onlar kadar iyi çıksa keyifle izlenir.Ya kardeşim Türklerin yaptığı yapımlardan başarı bekleyenler her seferinde kendilerini kandırıyor. Ne demek ne alaka?Ülke içinde sırf millet kavga, dövüş var diye izleyecek bu film mi dizi mi neyse. Hiç bir filmde savaş stratejiler, olan gerçek entrikalar yayınlanmıyor. Neden? Kafaları basmıyor çünkü. Yine çıkar 2-3 kadın, boş boş entrika, ***** saçma ekrana bakmalar falan. Klasik Türk yapımı işte...
çıkın çıkın gelin fragman yayınlandıKral çok kasıyorsun kendini. Batırdıkları işler olsa da Dağ serisi ve Börü dizisi ülkemizde oldukça sevilen yapımlar oldu. Bu da en azından onlar kadar iyi çıksa keyifle izlenir.
Dr house kopyasinin 1 bolumunun parcasini izledim cok fena degildi de 2 saat bi bolum izleyemedim, onun yerine film izlemeyi tercih ediyorum. Dostum turk milletine bunlar gidiyor demekki. Yapacak bir sey yok tarih dizilerini veya filmlerini de yapsinlar ama kaliteli olsun. Game of thrones dan fln ekip vardi bu filmde hatta baya emek verilmis cikinca bakariz. Ben en son genis aile izledim gercekten izlerken cok eglendim.Sinirlendiğim nokta da bu zaten. The Mentalist, Mindhunter, Blacklist gibi rekorlar kırmış yapım gibi şeyleri bırak kopyalamayı, baştan yaratacak kafa yok bizde. Her zaman Türklüğün gücü ve görkemli tarihimizle milleti seyirci yapıyorlar. Buna karşıyım. Sen 5 sene demişsin de ben en son Türk yapımı olarak Leyla ile Mecnun'un ilk sezonunu izledim, onu da arkadaşım sette çalıştığı için izledim. Türklerin yaptığı bir şeyi izlemeyi yediremiyorum kendime. Bak en son Dr.House'ı kopyaladılar, onda bile patladılar ya...
Dayı TRT yapımı değil bu, uyandırayımBir bitiremediler tarihi sömürmeyi. Adam akıllı anlatsalar gam yemeyeceğim. Yanlış tarihi, televizyondan öğrenen bir güruh var.