Bu klavyeyi soranlar vardı forumda şu an geldi stok yaklaşık 2-3 haftadır yoktu.
Manyetik, 8000mAh, kablosuz, BT Mevcut. Cherry Profili PBT Keycaps, %75
Almak isteyenler değerlendirebilir. Fiyatıda uygun. Kullananlar memnun.
keycaps opsiyonları mevcutmudur acaba
Bu klavyeyi soranlar vardı forumda şu an geldi stok yaklaşık 2-3 haftadır yoktu.
Manyetik, 8000mAh, kablosuz, BT Mevcut. Cherry Profili PBT Keycaps, %75
Almak isteyenler değerlendirebilir. Fiyatıda uygun. Kullananlar memnun.
yok hocam şuanlık tek bu var ileride getiriceklerini söylediler ama belirsizkeycaps opsiyonları mevcutmudur acaba
yurt dışında bi markada çok güzel bi keycaps gördüm ama hiçbiryerde bulamıyorum onlardada ayrı olarak o yok klavyede var sadeceyok hocam şuanlık tek bu var ileride getiriceklerini söylediler ama belirsiz
zornher.com
valla güzelmiş ama tr de yoksa zaten bulması çok zor belki aliexpres temu gibi yerlerde olabiliryurt dışında bi markada çok güzel bi keycaps gördüm ama hiçbiryerde bulamıyorum onlardada ayrı olarak o yok klavyede var sadece
ürün bu white spiderweb keycaps çok iyi duruyor
![]()
ZH870 80% Zornher Mechanical Keyboard
【IMD PBT Keycaps with Clear Legends】Crafted from high-purity PBT with IMD technology, the keycaps resist shine and wear while featuring a stunning black topographic theme that glows with RGB. Side-printed, molded legends ensure long-term clarity and smooth light diffusion. 【80% Layout for Work &...zornher.com
valla bulamadım siteye eklenirse diye bekliyorum klavyeyi direkt almak ta biraz içime sinmedivalla güzelmiş ama tr de yoksa zaten bulması çok zor belki aliexpres temu gibi yerlerde olabilir
riskli iş ya başka bi model bulup artık buna benzer bi keycaps bulmak lazım o zamanvalla bulamadım siteye eklenirse diye bekliyorum klavyeyi direkt almak ta biraz içime sinmedi
türkiye için ekstra ücret talep edil eyeceğini söylüyorlar ancak gümrükte patlar diye korkuyorum inceleme vs de yok