Dünkü 3500 e paylaşılanı almayı düşünüyorum. Çok eko ayar yapan biri değilim, düz hâliyle de bayağı iyi diyorlar V2 proya. Nova 7 de Şubat faturalı 2. El aynı fiyata. Hangisi alınır?
Stokta yok ki attın daRakipsiz, fiyatı bedava...İnceleme Başlık 'MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık'
Selam, bugün forumda herkesin merak ettiği ve çok rekabetçi fiyatta olan MCHOSE x9 kulaklığın incelemesini ve kullandığım diğer kulaklıklar ile karşılaştırmasını yapacağım. Ürünü kendi param ile gaming.gen'den satın aldım. Güncel fiyatı kargo dahil 2698TL'ye geliyor. Fiyat olarak gayet tatmin edici keza kendi sitesinde de 2400tl gibi bir fiyata satılıyor vergi-kargo hariç.
![]()
MCHOSE X9 Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
...![]()
MCHOSE X9 Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
- freygasm
- Cevaplar: 620
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Attığım diğer iki kulaklıktan da mı iyi?Rakipsiz, fiyatı bedava...İnceleme Başlık 'MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık'
Selam, bugün forumda herkesin merak ettiği ve çok rekabetçi fiyatta olan MCHOSE x9 kulaklığın incelemesini ve kullandığım diğer kulaklıklar ile karşılaştırmasını yapacağım. Ürünü kendi param ile gaming.gen'den satın aldım. Güncel fiyatı kargo dahil 2698TL'ye geliyor. Fiyat olarak gayet tatmin edici keza kendi sitesinde de 2400tl gibi bir fiyata satılıyor vergi-kargo hariç.
![]()
MCHOSE X9 Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık
...![]()
MCHOSE X9 Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
- freygasm
- Cevaplar: 620
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Bence kesinlikle iyi. Pembesi vardı stokta rengi önemli değilse.Stokta yok ki attın da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attığım diğer iki kulaklıktan da mı iyi?