İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Burdaki intelligent volume müzik ve videolarda sesi hep kısıyor sanırım o ayarladıgımız yani 32 seviyesine çekiyor direk ben kapadım onu ya
1763057392907.webp

1763057404108.webp

Böyle bi şeyler pişirdim bu çok daha hoşuma gitti. Düşük frekanslarda ses boğuklaşıyor o yüzden oralarda eksiye kökledim bassları şuan daha temiz doğala yakın ses veriyo ama hala deniyorum bi bak istersen

bu arada inceleme için teşekkür ederiz kral kulaklık harbi alev @freygasm
Rica ederim hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdaki intelligent volume müzik ve videolarda sesi hep kısıyor sanırım o ayarladıgımız yani 32 seviyesine çekiyor direk ben kapadım onu ya
O ayar bi nevi oyunda arkada müzik dinlerken işe yarıyor tercihe kalmış

Evet beyler kutu açılımı yapıldı elime aldığımda ilk hissiyatım çok iyiydi kulaklik pedleri falan daha yedek pedlere dokunur dokunmaz bune be dedirtti bana acayip yumuşak kulaklik malzemesi iyi asla kötü değil kafamda yok gibi bisey , kafamda takılı kalıp uyusam farkına bile varman .
Gelelim herkesin çekindiği renk mevzusuna masama renk kattığını düşünüyorum ve kesinlikle pişman değilim ha ilerde renk çok gözünüze batarsa beyaz veya siyah kılıf takıp yolunuza devam edersiniz zaten evde sizi ailenizden başka gören yok daha sesini falan kontrol etmedim onlara bakıcamAlıntıyı görüntüle
@hyperflow
Senin setupına yakısmıs hocam gayet güzel duruyor slayy

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Böyle bi şeyler pişirdim bu çok daha hoşuma gitti. Düşük frekanslarda ses boğuklaşıyor o yüzden oralarda eksiye kökledim bassları şuan daha temiz doğala yakın ses veriyo ama hala deniyorum bi bak istersen
Aı noise reducationı nıye kullanmıyorsunuz hocam kotu mu?

Rica ederim hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın :)

O ayar bi nevi oyunda arkada müzik dinlerken işe yarıyor tercihe kalmış
eğer o denli bir ayarsa güzel ve gayet mantıklı geldi

Senin setupına yakısmıs hocam gayet güzel duruyor slayy

Aı noise reducationı nıye kullanmıyorsunuz hocam kotu mu?
Harici mikrofon kullanıyorum, kulaklığın miciyle işim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,575
Üyeler
185,285
Son üye
mustafauludag
Geri