2 Kişilik PC oyunları

bendede Dl için aynısı aynı kategori olsalar da çekmeyince çekmiyor insanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tlou beni çekmedi nedense ya o heyecanı uyandırmıyor bende nedense
bence siz fp aksiyon seviyorsunuz benide tp relax-aksiyon-korku sarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sohbetiniz çok sardı şu dkya kadar benim monitör gelince beraber oynayalım isterseniz instagram var ise özelden yazarmısınız

bence siz fp aksiyon seviyorsunuz benide tp relax-aksiyon-korku sarıyor
benim oyun zevkimi ben bilmiyorum biraz karışık çok büyük bir mc kariyerinden sonra fps ile devam edip internet yüzünden hikayeli oyunlara ve açık dünya hayatta kalmaya geçiş yaptım çorba gibi bişeyim(400 saat Brawlhallayı unutmamak gerek o.O2 o.O2 o.O2 )

bizim arkadaş beni başlattı 3 oyunda toplam 70 saatim yok ama arkadaşın 1k dan fazla saati var
o arkadaş aynı benim kafadaymış.
ama ben + olarak 2k saat te rust oynamış bir çatlağım

o arkadaş aynı benim kafadaymış.
ama ben + olarak 2k saat te rust oynamış bir çatlağım
Rust 30tl iken almadım zamanında soloyum diye yazık mı ettim yoksa beladan mı kurtuldum bilemiyorum
Raid izlemek sarıyor ama

Rust 30tl iken almadım zamanında soloyum diye yazık mı ettim yoksa beladan mı kurtuldum bilemiyorum
Raid izlemek sarıyor ama
hocam sizdeki işlemci bende olsaydı 10k saati devirmiş olurdum herhalde.
oyunu ben ortalama 100 ping ve 50fps ile bu saatleri oynadım.
bunun 1k saati solodur.
eğer oyuna ilginiz varsa.
pvp için Esqui ve sensei
pve için Seth rust
otomasyon için Ercan akın
kanallarını izlemenizi öneririm

2 Kişiyiz ve oynamak için oyun arıyoruz 2 adet otistik 3iq kişiler için oyun önerir misiniz? basit eğlencede olur
ücretsiz olması önceliktir
supermarket together deneyebilirsiniz 5 6 saat sarar

hocam sizdeki işlemci bende olsaydı 10k saati devirmiş olurdum herhalde.
oyunu ben ortalama 100 ping ve 50fps ile bu saatleri oynadım.
bunun 1k saati solodur.
eğer oyuna ilginiz varsa.
pvp için Esqui ve sensei
pve için Seth rust
otomasyon için Ercan akın
kanallarını izlemenizi öneririm
hocam işlemciyi yeni aldım bende benim herzaman internetim kötüydü fps oyunlarında monitör patlattım 2 kez ondan saldım 150fps 100ping valo kariyeri var cs çok yok bf1 de bundan saldım
ama Rust hep İçimde kaldı
aktif olarak sensei rust izliyorum oynanıyşları aşırı güzel açıkcası kaçırdığım şey koymuyor değil ama biryandan da iyi ki almamışım diyorum
kafayı sıyırırım büyük ihtimalle

hocam işlemciyi yeni aldım bende benim herzaman internetim kötüydü fps oyunlarında monitör patlattım 2 kez ondan saldım 150fps 100ping valo kariyeri var cs çok yok bf1 de bundan saldım
ama Rust hep İçimde kaldı
aktif olarak sensei rust izliyorum oynanıyşları aşırı güzel açıkcası kaçırdığım şey koymuyor değil ama biryandan da iyi ki almamışım diyorum
kafayı sıyırırım büyük ihtimalle
hocam ben bu oyun yüzünden 1 yıl mezuna kaldım.
aslında en doğru kararı vermişssiniz diyebilirim.
Bunu oynamak için ya işin olmayacak yada işin bu olacak

hocam ben bu oyun yüzünden 1 yıl mezuna kaldım.
aslında en doğru kararı vermişssiniz diyebilirim.
Bunu oynamak için ya işin olmayacak yada işin bu olacak
evet o yüzden iyiki almamışım yoksa deli gibi hırs yapar kendimi hiç ederdim kenime yaptığım en iyi şey hikayeli geçerek pc den bir dönem uzaklaşıp kendime hobi edinmek oldu hem kart sihirbazlığı hem spor edindim çokta mutluyum hikayeli geçtiğim için

evet o yüzden iyiki almamışım yoksa deli gibi hırs yapar kendimi hiç ederdim kenime yaptığım en iyi şey hikayeli geçerek pc den bir dönem uzaklaşıp kendime hobi edinmek oldu hem kart sihirbazlığı hem spor edindim çokta mutluyum hikayeli geçtiğim için
iyi oyunlar reisim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,672
Üyeler
186,927
Son üye
tahasan4578
Geri