KLAVYENİN ALTINA MOUSEPAD KOYANLAR

seihanu

80+
Reaksiyon skoru
62
Klavyenin altına özel mat satılıyor veya bu forumda bazı kullanıcılar mousepad koymuş ayrıyetten klavyenin altına neden yapıyorlar acaba merak ettim sesi daha tok olsun diye mi yapıyorlar acaba

Klavyenin altına özel mat satılıyor veya bu forumda bazı kullanıcılar mousepad koymuş ayrıyetten klavyenin altına neden yapıyorlar acaba merak ettim sesi daha tok olsun diye mi yapıyorlar acaba
Ben masamın tasarımı yüzünden koymak durumundayım :D
Ama klavyeyi güzel sabit tutuyor.

evet sesi daha güzel ve tok yapar titreşimi azaltır
@freygasm (klavye adam)
Evet klavyeyi koyduğun zemin bile sesi etkiler. Benim de masa boyu mat vardı, kenarda da mousepadim vardı 45x40. Çok kirlendiğinden klavyenin altına kestim masa padini üstüne koydum klavyeyi. Pad olmadan masada sesi çok hollow geliyo.

Evet klavyeyi koyduğun zemin bile sesi etkiler. Benim de masa boyu mat vardı, kenarda da mousepadim vardı 45x40. Çok kirlendiğinden klavyenin altına kestim masa padini üstüne koydum klavyeyi. Pad olmadan masada sesi çok hollow geliyo.
elimde eva sünger var 3mm klavye modlamak için almıştım ondan kesip koysam iş görür o halde

ben sürekli kulaklık taktığım için ve genelde şarköı açtığım için sesi duymuyorum ama takmasam bile pek farkı algılamıyorum
evet mouse padim uzun ve klavye de üstünde ancak aşağı sarkmasın diye koyuyorum

ben de 90x40 mousepad kullanıyordum ama şimdi 45x40 geçtim bi sorayım dedim

elimde eva sünger var 3mm klavye modlamak için almıştım ondan kesip koysam iş görür o halde
Klavye modlama artık pek kalmadı ya, 2k üstünde aldığın çoğu ürün dolu dolu geliyor. Ben keçe koydum mesela pad gibi hem daha yumuşak hem de kesmesi falan daha basit

Klavye modlama artık pek kalmadı ya, 2k üstünde aldığın çoğu ürün dolu dolu geliyor. Ben keçe koydum mesela pad gibi hem daha yumuşak hem de kesmesi falan daha basit
ben de eva koydum biraz da olsa kesti
bir de şu t60 klavyeden kurtulursam inşallah

Fun60 ultra tmr dan memnun musunuz ?
aktif olarak kullandığım bir klavye değil ama taş gibi bir klavye bulabileceğin en dolu pcblerden birine sahip. Geçenlerde şarj devresiyle alakalı sorun yaşadım yurtdışından direkt sıfır parça yolladılar. (benim klavye yurtdışından alınma ilk çıktığı zaman almıştım) memnunum ama 6k fiyatını hak etmez gibi m1 v5 tmr gelse kasa farkından dolayı gasket yalıtım farkı vb. bu fiyatlara satılsa kesinlikle değerdi ama fun60 ultra tmrın kasası gereği mekanik switch taksanda ekstra modlamadığın sürece güzel bi ses alman zor güzel sesi olmayacaksa da mekanik switchle uğraşmaya gerek yok anlayacağın gereksiz özellik. bunu almak yerine mchose g75 + akko fun60 / mchose ace68 daha güzel bi ikili olur aynı fiyata geliyor. 2 3klık manyetik klavyeden genel kullanımda ayıran özelliği bulunmamakta tmr özelliği ile daha düşük gecikme sunsa da aradaki farkı hissedemezsin bütçen kısıtlıysa gereksiz ama işin zevkindeysen alınabilir. Mesela elimde dareu x kailh master switch var buna takıp ekstra modlayıp bakacağım sesine.

Geri