Kensei kare mouse padini kullanıyorum. Ayrıca bu tanto serisinden de var ama daha denemedim. Yüzeyi daha çok speed diye biliyorum.
Bu arada alacaksanız kendi sitesinden alın daha uyguna denk geliyor.
Maksimum hız ve minimum sürtünme için tasarlanan Tanto serisi speed gaming oyuncu mouse pad modelleri 90x40 cm boyutları, 5mm kalınlık ve dikişli kenarları ile stoklarda.
kensei.gg
Alternatif olarak 90x40 şu ürünleri önerebilirim.
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
BRANNBOLL siyah-desenli 90x40 cm oyun mouse pedi - 70586470 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!
www.ikea.com.tr
BLASKATA siyah-gri 40x80 cm oyun mouse pedi - 60569522 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!
www.ikea.com.tr
Kare mouse pad olur diyorsanız Wraith Spirit of Aim speed yüzeyi veya Kensei Hybrid yüzeyine bakılabilir.
Glorious mouse padi konusunda bir şey diyemem. Ama ürünlerinin döviz üzerinden hesaplandığından pahalı kaldığını ve kabaca fiyat kıyaslaması yaparsanız iyi ürünlerinin ₺2-2.5K bandından başladığını söyleyebilirim. Klavye için mesela turuncu bir kablosunu kullanıyorum o dönem ₺1600 almıştım. Batılı firmaların ürünleri dövizden dolayı pahalı oluyor. Kötü değildir ama açıkcası ₺1000 bir kalitesi de yoktur diye düşünüyorum. Abarttığımı söyleyecekler olabilir ama KlasseGear PRO Black versiyonundan çok farkı olduğunu sanmıyorum. O tarz bir mouse pad alınacaksa KlasseGear PRO direkt alınabilir.
Bunlar dışında XRades, Porge veya garip isimlendirmeli(₺150-500) arasına mouse padleri önermem. XRades ve Porge kare mouse padlerini denedim. XRades buruşuk ve yüzeyi kötüydü. Kargo ücreti ile ₺400 denk geliyordu. Porge galiba 4mm olanını aldım. Ama 4mm gibi durmuyordu ve yüzeyi, geldiği paket falan dandik bir fason üretim olduğunu söyleyebilirim. Porge kim yönetiyor bilmiyorum ama en kalitesiz üründen maksimum kâr etmek istediklerine eminim. Keşke o fiyat bandına çıkıp düzgün bir ürün satarak nam yapsalar ama nerede tasarımdan milleti vurmaya çalışıyor kısaca.