Kulaklık olduğu için keyfi iade olmaz normalde ama kutudan hasarlı çıktıysa şansınızı deneyin zaten satıcı Amazonsa iade alır büyük ihtimalle.arkadaşlar kulaklık aldım ve memnun kalmadım ayrıca kulaklığın sağ kulağının plastiğinde iki tırnak izi gibi iz vardı iade edebilirmiyim? Alıntıyı görüntüle
Kulak içi kulaklıklarda öyle oluyor genelde. Kulak üstünü iade alır diye düşünüyorum.Kulaklık olduğu için keyfi iade olmaz normalde ama kutudan hasarlı çıktıysa şansınızı deneyin zaten satıcı Amazonsa iade alır büyük ihtimalle.
Kulak üstü de kulaklık olduğu için aynı kategoride ama firmaların yaklaşımı dediğiniz gibi oluyor.Kulak içi kulaklıklarda öyle oluyor genelde. Kulak üstünü iade alır diye düşünüyorum.
aldığım ürün bu https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F8HQDGSV/ref=ox_sc_act_title_3?smid=AZA5KK07ASIQ0&psc=1Kulaklık olduğu için keyfi iade olmaz normalde ama kutudan hasarlı çıktıysa şansınızı deneyin zaten satıcı Amazonsa iade alır büyük ihtimalle.
Işıkta çok belli oluyor ve gözüm dikkatilidirO izi görebilmek için iyi göz lazım. Maşallah diyeyim, Nazar değmesin.