Amazon iadesi nasıl yapılır?

w00w

80+
Reaksiyon skoru
55
arkadaşlar kulaklık aldım ve memnun kalmadım ayrıca kulaklığın sağ kulağının plastiğinde iki tırnak izi gibi iz vardı iade edebilirmiyim?
1763154061541.webp

arkadaşlar kulaklık aldım ve memnun kalmadım ayrıca kulaklığın sağ kulağının plastiğinde iki tırnak izi gibi iz vardı iade edebilirmiyim? Alıntıyı görüntüle
Kulaklık olduğu için keyfi iade olmaz normalde ama kutudan hasarlı çıktıysa şansınızı deneyin zaten satıcı Amazonsa iade alır büyük ihtimalle.

• Beğen
Reaksiyonlar: w00w
Kulaklık olduğu için keyfi iade olmaz normalde ama kutudan hasarlı çıktıysa şansınızı deneyin zaten satıcı Amazonsa iade alır büyük ihtimalle.
Kulak içi kulaklıklarda öyle oluyor genelde. Kulak üstünü iade alır diye düşünüyorum.

• Beğen
O izi görebilmek için iyi göz lazım. Maşallah diyeyim, Nazar değmesin.

• Beğen
Müşteri hizmetlerine bağlan mesai saatleri içinde basitçe derdini anlat iade alırlar hemen.

Ben 5 ay kullandığım mouse kırılınca iade etmiştim.

• Beğen
A
aldığım ürün bu https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F8HQDGSV/ref=ox_sc_act_title_3?smid=AZA5KK07ASIQ0&psc=1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O izi görebilmek için iyi göz lazım. Maşallah diyeyim, Nazar değmesin.
Işıkta çok belli oluyor ve gözüm dikkatilidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,679
Üyeler
184,963
Son üye
Arda_5337
Geri