Sistemimi topluyorum kablolara destek

Beratea

80+
Reaksiyon skoru
52
Sistem kabloları hakkında desteğe ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Son düzenleme:
sıvı soğutucu senin canını sıkabilir montajı zordur her babayiğidin harcı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun bu arada

gülerek kullan, işlemci nedir ya da ne olacak ☺️
Çok teşekkür ederim Ryzen 7 9700x aldım hemen solda ufak küçük kutu var onun içinde 😅

sıvı soğutucu senin canını sıkabilir montajı zordur her babayiğidin harcı değil

hayırlı olsun bu arada
Kasam çok büyük montaj videolarını izlerim kurarım diye düşünüyorum umarım sorun olmaz 😅 bi de çok ağır meret kalas gibi

Çok teşekkür ederim Ryzen 7 9700x aldım hemen solda ufak küçük kutu var onun içinde 😅

Kasam çok büyük montaj videolarını izlerim kurarım diye düşünüyorum umarım sorun olmaz 😅 bi de çok ağır meret kalas gibi
Rahat kurarsın fanları zaten birbirine bağlı geliyor pro modelinde, sadece bi öneri, sıvı soğutucu sana tek bir çıkış kablosu sunuyor hem pompa, hem radyatör hem de VRM fanı için onu kullanırsan fanları ve pompayı ayrı ayrı kontrol edemezsin, diğer çoklu kablo ile pompayı, vrm fanı ve radyator fanlarını tek tek bağla anakarta.

Montajı zor değil tek başıma çok rahat hallettim, içinden de canavar gibi mx6 çıkıyo pronun
Hayırlı olsun sistem

kafana takılan bişey olursa sorabilirsin zaten kablo konusundada kabloların hepsi farklı noktalara giriyor ondan yana sorun çekmezsin sıvı soğutucuyu hallet gerisi kolay

Rahat kurarsın fanları zaten birbirine bağlı geliyor pro modelinde, sadece bi öneri, sıvı soğutucu sana tek bir çıkış kablosu sunuyor hem pompa, hem radyatör hem de VRM fanı için onu kullanırsan fanları ve pompayı ayrı ayrı kontrol edemezsin, diğer çoklu kablo ile pompayı, vrm fanı ve radyator fanlarını tek tek bağla anakarta.

Montajı zor değil tek başıma çok rahat hallettim, içinden de canavar gibi mx6 çıkıyo pronun
Hayırlı olsun sistem
Evet açıp inceledim kablolar kurulu düzenli geliyor tek sıkıntı kabloluları anakartta nereye bağlayacağım hakkında pek fikrim yok açıkçası özellikle vrm fanı çok teşekkürler bu arada kurulumda sorabilir miyim fotoğraflı size

kafana takılan bişey olursa sorabilirsin zaten kablo konusundada kabloların hepsi farklı noktalara giriyor ondan yana sorun çekmezsin sıvı soğutucuyu hallet gerisi kolay
Tamamdır takıldığım konuda görselli şekilde soracağım teşekkür ederim dostum
ben olsam riske atmazdım ama yinede kendine güveniyorsan denemesi bedava
riski alıyorum bu keyfi tatmak istiyorum 🥹

Evet açıp inceledim kablolar kurulu düzenli geliyor tek sıkıntı kabloluları anakartta nereye bağlayacağım hakkında pek fikrim yok açıkçası özellikle vrm fanı çok teşekkürler bu arada kurulumda sorabilir miyim fotoğraflı size
Pompa kablosunu aio_pump tarzı ya da adında aio/pump geçen bi girişe (manuelden bakarsın) radyatör fanlarını cpu_fan, vrm fanı da cpu_opt a takarsın. Aldığın anakartın manuelinde ya da pdf inde gösterir hepsinin yerini.

Tabi mümkün olduğunca gördükçe yardımcı olurum sorulara

Sistemim nasıl dostlar? Ve sistem kabloları hakkında desteğe ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Recep'in videosunu izleyebilirsin. Kablo konusunda rehber gibi video çekmiş.

Pompa kablosunu aio_pump tarzı ya da adında aio/pump geçen bi girişe (manuelden bakarsın) radyatör fanlarını cpu_fan, vrm fanı da cpu_opt a takarsın. Aldığın anakartın manuelinde ya da pdf inde gösterir hepsinin yerini.

Tamamdır çok teşekkürler

Recep'in videosunu izleyebilirsin. Kablo konusunda rehber gibi video çekmiş.
Recep baltaş sanırım eve güzel bir kaynağa benziyor izliyorum hemen teşekkürler

Bu bağlantı 12v 2x6 ekran kartına değil mi hocam

Ekler

• IMG_4724.webp
    IMG_4724.webp
    1.5 MB · Hit: 17
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,895
Üyeler