Çok teşekkür ederim Ryzen 7 9700x aldım hemen solda ufak küçük kutu var onun içindegülerek kullan, işlemci nedir ya da ne olacak![]()
Kasam çok büyük montaj videolarını izlerim kurarım diye düşünüyorum umarım sorun olmazsıvı soğutucu senin canını sıkabilir montajı zordur her babayiğidin harcı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayırlı olsun bu arada
Rahat kurarsın fanları zaten birbirine bağlı geliyor pro modelinde, sadece bi öneri, sıvı soğutucu sana tek bir çıkış kablosu sunuyor hem pompa, hem radyatör hem de VRM fanı için onu kullanırsan fanları ve pompayı ayrı ayrı kontrol edemezsin, diğer çoklu kablo ile pompayı, vrm fanı ve radyator fanlarını tek tek bağla anakarta.Çok teşekkür ederim Ryzen 7 9700x aldım hemen solda ufak küçük kutu var onun içinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasam çok büyük montaj videolarını izlerim kurarım diye düşünüyorum umarım sorun olmazbi de çok ağır meret kalas gibi
Evet açıp inceledim kablolar kurulu düzenli geliyor tek sıkıntı kabloluları anakartta nereye bağlayacağım hakkında pek fikrim yok açıkçası özellikle vrm fanı çok teşekkürler bu arada kurulumda sorabilir miyim fotoğraflı sizeRahat kurarsın fanları zaten birbirine bağlı geliyor pro modelinde, sadece bi öneri, sıvı soğutucu sana tek bir çıkış kablosu sunuyor hem pompa, hem radyatör hem de VRM fanı için onu kullanırsan fanları ve pompayı ayrı ayrı kontrol edemezsin, diğer çoklu kablo ile pompayı, vrm fanı ve radyator fanlarını tek tek bağla anakarta.
Montajı zor değil tek başıma çok rahat hallettim, içinden de canavar gibi mx6 çıkıyo pronun
Hayırlı olsun sistem
Tamamdır takıldığım konuda görselli şekilde soracağım teşekkür ederim dostumkafana takılan bişey olursa sorabilirsin zaten kablo konusundada kabloların hepsi farklı noktalara giriyor ondan yana sorun çekmezsin sıvı soğutucuyu hallet gerisi kolay
riski alıyorum bu keyfi tatmak istiyorumben olsam riske atmazdım ama yinede kendine güveniyorsan denemesi bedava
Pompa kablosunu aio_pump tarzı ya da adında aio/pump geçen bi girişe (manuelden bakarsın) radyatör fanlarını cpu_fan, vrm fanı da cpu_opt a takarsın. Aldığın anakartın manuelinde ya da pdf inde gösterir hepsinin yerini.Evet açıp inceledim kablolar kurulu düzenli geliyor tek sıkıntı kabloluları anakartta nereye bağlayacağım hakkında pek fikrim yok açıkçası özellikle vrm fanı çok teşekkürler bu arada kurulumda sorabilir miyim fotoğraflı size
Sistemim nasıl dostlar? Ve sistem kabloları hakkında desteğe ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler![]()
Tamamdır çok teşekkürlerPompa kablosunu aio_pump tarzı ya da adında aio/pump geçen bi girişe (manuelden bakarsın) radyatör fanlarını cpu_fan, vrm fanı da cpu_opt a takarsın. Aldığın anakartın manuelinde ya da pdf inde gösterir hepsinin yerini.
Tabi mümkün olduğunca gördükçe yardımcı olurum sorulara
Recep baltaş sanırım eve güzel bir kaynağa benziyor izliyorum hemen teşekkürlerRecep'in videosunu izleyebilirsin. Kablo konusunda rehber gibi video çekmiş.
Bu bağlantı 12v 2x6 ekran kartına değil mi hocamPompa kablosunu aio_pump tarzı ya da adında aio/pump geçen bi girişe (manuelden bakarsın) radyatör fanlarını cpu_fan, vrm fanı da cpu_opt a takarsın. Aldığın anakartın manuelinde ya da pdf inde gösterir hepsinin yerini.
Tabi mümkün olduğunca gördükçe yardımcı olurum sorulara
Evet iyice oturttuğundan emin ol kablo ucu erimemesi içinBu bağlantı 12v 2x6 ekran kartına değil mi hocam