Yardım Ekran kartımın 2. el fiyatında yanlışlık mı var

Paramgüvende nin o açığını bende biliyorum maalesef. Alıcı arkadaşların profillerine bakarak o işlemi yapacağım
Hata olur. İkinci elde racon bellidir. Alıcı havale yapar satıcı ürünü kargolar. Bu devirde ve bu kartlar PG yapmak akıl karı değil. Yarın ağladığın bir konu açabilirsin yani.

Hata olur. İkinci elde racon bellidir. Alıcı havale yapar satıcı ürünü kargolar. Bu devirde ve bu kartlar PG yapmak akıl karı değil. Yarın ağladığın bir konu açabilirsin yani.
13 e elden almak isteyen bir bilgisayarcı buldum ona satacağım PG bulaşmamak için

Bende Kart arayışındayım hocam karta bakım yapmışsınız, e bakım yaptığınız için muhtemelen kartın içi açılmış ve güvenlik etiketi de sökülmüştür, e faturası sizin adınıza kayıtlı yani yarın bir gün kullanıp yükseltme yapmak istersem ve kartı satmak istersem kartın fatura sizin adınıza olduğu için ve kartın 2. Sahibi olduğum, ve kartın içi ve güvenlik etiketi açıldığı için sizden çok çok daha uygun fiyat vermem gerekecek , 6.19 saniye göre GPU hotspot bir tık yüksek gibi, Bu kartın ederi şuan 12000 param güvende ile bırakırsanız alayım
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40 tl ye ne dersin

Geri