RX 480 Overclocklamak.

batuyed

80+
Reaksiyon skoru
48
Merhaba arkadaşlar. yeni bir sistem topladım ve sistemde eski ekran kartım RX 480 4GB kullanıyorum. RYzen 5 5500 işlemcime performans açısından yetişebilmesi için overclock yapmak istiyorum kalıcı bir şekilde. Nasıl yapabilirim? msi afterburnerdan nasıl kalıcı oluyor ve overclocck değerleri nasıl olmalı ekran kartı zarar görmeden bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar. yeni bir sistem topladım ve sistemde eski ekran kartım RX 480 4GB kullanıyorum. RYzen 5 5500 işlemcime performans açısından yetişebilmesi için overclock yapmak istiyorum kalıcı bir şekilde. Nasıl yapabilirim? msi afterburnerdan nasıl kalıcı oluyor ve overclocck değerleri nasıl olmalı ekran kartı zarar görmeden bilmiyorum.
bendede amd kart var yazılımdan yapılıyor overclocklar ama seninki baya eski kart olduğu için başka şekildede yapılıyor olabilir yinede yazılımı bi kontrol et

bendede amd kart var yazılımdan yapılıyor overclocklar ama seninki baya eski kart olduğu için başka şekildede yapılıyor olabilir yinede yazılımı bi kontrol et
bu ekran mı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-16 131229.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-16 131229.webp
    22.8 KB · Hit: 5
evet hız aşırtma gpu yazan kısımdan yapılıyor olması lazım
değerleri nasıl yapmalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özel kısmından kendim yapsam daha iyi olmaz mı?

hız aştırma gpu her restart attığımda sıfırlanıyor nedense

detaylarınu bilmiyorum dostum youtubede aratırsan belki nasıl yapman gerektiğini anlatan videolar vardır

Stabil değildir ayarın.

Geri